Rodrigo Muniz Mesut Özil ile oynamak istiyor

Rodrigo Muniz Mesut Özil ile oynamak istiyor
Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Rodirgo Muniz, olası bir anlaşma ile birlikte imza atacağı sarı lacivertliler için farklı bir heyecan daha yaşıyor. Genç futbolcunun isteği Mesut Özil ile birlikte oynayabilmek.

Gelecek sezon şampiyonluk potasında yer alabilmek ve mutlu sona ulaşmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı lacivertliler Thiam'ın takımdan ayrılması, Kemal Ademi'nin gönderilmesi, Cisse'nin kontratının uzatılmaması ve Samatta'nın da tek kalması ile birlikte golcü noktasında eksiklik yaşıyor. Vitor Pereira'nın ısrarla istediği forvet transferini gerçekleştirmek isteyen yönetim, Brezilya'da Flamengo forması giyen Rodrigo Muniz'i listesine ekledi ve temaslar başladı. Bu transfere Kanarya kadar sambacı da oldukça sıcak.


Mesut Özil'i istiyor

Brezilya ekibiyle çıktığı 20 maçta 5 gol atıp 1 de asist apan Rodrigo Muniz için kulübünün 5 milyon euro civarında bir bonservis talep ettiği ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. 20 yaşındaki golcü ise kendiisne İtalya ve Fransa'dan da talipler olmasına rağmen Mesut Özil ile bir arada oynayabilmek adına Fenerbahçe'yi tercih edebilir. Daha önce birçok Brezilyalının da forma giydiği sarı lacivertlileri hareketli bir süreç bekliyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.