Rodrigues Avrupa'yı peşinden sürüklüyor

Rodrigues Avrupa'yı peşinden sürüklüyor
Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 30 maçta 16 gole direkt katkı yapan Garry Rodrigues Avrupa devlerinin iştahını kabartmaya devam ediyor. Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncunun yeni bir talibi de Fransa Ligue 1'den oldu. Ayrılan ücret ise Galatasaray için reddedilemeyecek bir düzeyde denebilir.

Geçen sezon ortasında Dursun Özbek'in transfer ettiği Rodrigues kısa zaman içerisinde takımdan ayrılablir. Geldiği sezon büyük eleştiriler alan ancak bu sezon özellikle Fatih Terim ile birlikte çıkışa geçen Afrikalı kanat oyuncusu önce Schalke ardından da Newcastle United'ın radarına girmişti. Şimdi ise Lyon devrede. Fransız kulübünün gözlemcileri Rodrigues için Beşiktaş maçına gelerek sık sık not aldı, önemli detayların altını çizdi.

Depay giderse alınacak
Manchester United'dan alınan Depay'ın takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Lyon yönetimi Rodrigues'i vatandaşının gitmesi halinde transfer edecek. Çifte vatandaşlığı bulunan kanat oyuncusuna ayrılan bedel ise 14 milyon euro. Bu da transfer edildiği ücretin 4 katına denk geliyor.

garry rodrigues

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.