Roger Federer Novak Djokovic maçı canlı izle

Roger Federer Novak Djokovic maçı canlı izle
Tenis severler için apayrı bir anlamı olan Avustralya Açık'ta final heyecanı yaşanıyor. Nadal'ın elendiği turnuvada bugün Novak Djokovic ile Roger Federer karşı karşıya gelecek. Roger Federer Novak Djokovic maçı canlı izle seçenekleri ve Eurosport izle linki haberimizde.

Dünyanın en popüler tenisçilerinden ikisi bugün karşı karşıya geliyor. Bilindiğ iüzere Rafael Nadal'ın veda ettiği Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda bugün sahne Roger Federer ve Novak Djokovic'in. İki ünlü tenisçinin maçı nefes kesecek ve milyonları ekran başına kilitleyecek. Elbette maçı canlı izlemek isteyenler de araştırmaya başladı. Roger Federer Novak Djokovic maçı canlı izle ve Eurosport izle linki haberimizde.
 


Roger Federer Novak Djokovic maçı canlı izle

İsviçreli Roger Federer ile Sırp Novak Djokovic arasındaki maç bugün saat 11.30’da başlayacak. Mücadeleyi Eurosport'tan izleyebilirsiniz.

 

Roger Federer


Djokovic önde

Zorlu rekabette ikili arasında oynanan 49 maçta Roger Federer 23 kez galip geldi. Novak Djokovic ise 26 kez mutlu sona ulaştı. Dünya iki numarası Novak Djokovic ile 38 yaşında olmasına rağmen hala bu seviyede kalabilen ve üç numara pozisyonunda olan Roger Federer arasındaki zorlu mücadelenin yayın bilgisi de netleşti.
 

Novak Djokovic


Ocak'ın gözdesi Avustralya

Avustralya Açık, her sene Ocak ayında Melbourne Park'ta düzenleniyor. Drt dünya Grand Slam tenis turnuvasından ilki olan Avustralya Açık ile birlikte Wimbledon, Fransa Açık (Roland Garros) ve Amerika Açık tenis turnuvaları düzenleniyor. Avustralya'da maçların oynandığı en büyük kortlar ise Rod Laver Arena ve Hisense Arena...


Eurosport canlı izle

EUROSPORT 1 Kanalı 12187 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V-Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. EUROSPORT 1 kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

Kanal Adı EUROSPORT 1
Frekansı 12187
Polarizasyon Değeri V-Dikey
Kapsama Batı
SR 27500
FEC 5/6
Paket İsmi DTVH P4 HD T411
Tip HD
Kategori SPOR
Şifre NDS

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.