Roma'nın inadı kırılmadı ama Ali Koç Aleksandar Kolarov için devrede!

Roma'nın inadı kırılmadı ama Ali Koç Aleksandar Kolarov için devrede!
Sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündemden düşse de hala ilk sırada Kolarov var. Başkan Ali Koç Sırp yıldız için bizzat devreye girdi.

Fenerbahçe bir süredir ilgilendiği Aleksandar Kolarov ile anlaşmaya varmış ancak Roma'dan bu transfere izin çıkmıştı. Başkent ekibini ikna edemeyen sarı lacivertliler yine de Sırp futbolcudan vazgeçmiş değil. Tecrübeli ve yıldız ismi kadrosuna katmakta kararlı olan İstanbul ekibinde Başkan Ali Koç temaslarını sıklaştırdı, dümene bizzat kendisi geçti.

Petrachi ile görüşme
Ali Koç’un önümüzdeki günlerde sportif direktör Damien Comolli ile birlikte İtalya’nın başkentine gidecek. Burada, Roma’nın futboldaki patronu olan sportif direktörü Gianluca Petrachi ile bir görüşme yapılacağı öğrenildi. Kolarov ile her konuda zaten anlaşma sağlandı. Eğer Petrachi ile el sıkışılırsa, transfer hemen bitirilecek. Hasan Ali Kaldırım’ın sakatlığı nedeniyle sol bekte zorunlu olarak Nabil Dirar görev yapıyor. Başkan Ali Koç’un hayali, ligin ikinci haftasında Başakşehir ile oynanacak mücadelede Aleksandar Kolarov’un ilk 11’de sahaya çıkması...

Aleksandar Kolarov kimdir?
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 10 Kasım 1985 tarihinde dünyaya gelen Kolarov, 1.87 boyundadır. 33 yaşındadır. AS Roma ile 30 Haziran 2020 tarihine kadar sözleşmesi bulunmaktadır. Futbola Kızılyıldız altyapısında başladı ve Cukarici'ye transfer oldu. Yeniden Belgrad'a dönen ve OFK Belgrad forması giyen Kolarov buradan Lazio'ya ilk yurt dışı geçişini yaptı. Roma ekibinden 23 milyon euro karşılığında Manchsester City'e satılan deneyimli savunmacı, iki sezondur Roma'd forma giyiyordu. Geçen sezon 43 maça çıkan ve 9 gol atıp 2 de asist yapan Kolarov toplamda 3 bin 747 dakika sahada kaldı. Milli takım formaısnı da 84 kez terletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.