Roman Yaremchuk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Roman Yaremchuk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Falcao'nun sakatlığı, Diagne'nin istikrarsızlığı derken forvet hattında bir türlü dikiş tutturamayan Galatasaray'da bu bölge için takviye kararı alındı. Sarı kırmızılılar Sporting Lizbon ve Roma'nın da listesinde bulunan Roman Yaremchuk girişimlere başlayacak. Peki Roman Yaremchuk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Galatasaray dev santraforun peşine düştü! Devre arası transfer döneminde yapacağı hamleleri belirleyen sarı kırmızılılarda ön plana çıkan mevkiler arasında santrafor da var. Falcao'nun sürekli sakatlanmasının yanısıra uzun süre forma giyememesi ve Diagne'nin de istenen istikrarı sağlamaması üzerine bu  bölgeye takviye yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Hedefte ise iki kulübün daha peşinde olduğu Roman Yaremchuk var. Roman Yaremchuk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.


Roman Yaremchuk kimdir?

27 Kasım 1995 tarihinde Ukrayna'nın Lviv kentinde doğmuştur. Tam adı Roman Olegoviç Yaremchuk'tur. Futbola Dinamo Kiev alt yapısında başlamıştır. Ülkenin en önde gelen takımlarından biri olarak birçok başarıya imza atan Kiev ekibinden FK Oleksandriya'ya kiralanmıştır. 2017-2018 sezonunda da KAA Gent tarafından 2 milyon euro karşılığında satın alınmıştır. Belçika temsilcisiyle bu sezon 20 maça çıkan ve 11'i gol, 4'ü de asist olmak üzere skor tabelasına 15 kez etki eden Ukraynalı oyuncu toplamda ise 12 karşılaşmada 39 defa rakip fileleri sarsıp 14 de gol pası verdi. Ukrayna Milli Takımı formasını 19 kez giyip 6 gol atma başarısı gösterdi. Futbolcu Oleh Yaremchuk'un oğlu olan Roman Yaremchuk, Christina Yaremchuk ile evlidir. Boyu 1.91 cm'dir. Güncel transfer piyasasındaki değeri 11 milyon eurodur. 2023 yılına kadar takımıyla sözleşmesi bulunuyor.

roman yaremchuk


 

Portekizliler yazdı

Galatasaray, devre arasında forvet hattına bir takviye adına listesine Roman Yaremchuk'u eklemiş durumda. Portekiz basınından A Bola'nın haberine göre Gent forması giyen Yaremchuk için devre arasında harekete geçecek takımlardan biri olarak Galatasaray aktarılıyor. Galatasaray, devre arasında forvet hattına bir takviye adına listesine Roman Yaremchuk'u eklemiş durumda. Portekiz basınından A Bola'nın haberine göre Gent forması giyen Yaremchuk için devre arasında harekete geçecek takımlardan biri olarak Galatasaray aktarılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.