Ronaldo ile Bruno Fernandes arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Ronaldo ile Bruno Fernandes arasında soğuk rüzgarlar esiyor
Manchester United’da yaşadığı sorunlarla ilgili olarak yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı kampında Bruno Fernandes’in tepkisi karşısında şaşkına döndü.

Kariyerinin en zor dönemlerinden birini geçiren Cristiano Ronaldo takım arkadaşı Bruno Fernandes'in tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

İngiliz medyası, Ronaldo’nun yaptığı açıklamaların takımdaki oyuncular arasında huzursuzluk yarattığını söylerken, Manchester United forması giyen Bruno Fernandes’in takım arkadaşına tepkisi bu iddiayı kuvvetlendirdi.

Görüntülerde Bruno Fernandes’in Ronaldo'ya soğuk davrandığı ve elini kısa süre havada bırakması sosyal medyada gündem oldu.
İddiaya göre bu görüntülerde Cristiano Ronaldo Fernandes'e "Bruno, sen neden tanımıyorsun beni?" dedi.


JOAO MARIO YALANLADI

Portekiz Milli Takımı'ndan Joao Mario ise bu iddiaların karşısında, "Aralarında bir şaka var. Bruno kampa en son gelenlerden biriydi. Cristiano da 'Gemiyle mi geldin?' diye dalga geçmişti." açıklamasını yaptı.

Ronaldo, Manchester United’da teknik direktör Erik ten Hag, Sportif Direktör Ralf Rangnick ve kulüp sahipleriyle ilgili sert açıklamalar yapmıştı.

Öte yandan Ronaldo'nun yeni adresinin neresi olucağı henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.