Ryan Kent Fenerbahçe'den ayrılacak mı? O iddiayı manşete taşıdılar

Ryan Kent Fenerbahçe'den ayrılacak mı? O iddiayı manşete taşıdılar
 DAMGA Editörü
Bu sezonun ilk transferi olarak Fenerbahçe'ye imza atan Ryan Kent'in Fenerbahçe'deki durumu hakkında bir haber manşete taşındı ve ayrılık ihtimali paylaşıldı. Peki, Ryan Kent Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Türkiye Kupası'nı kaldıran Fenerbahçe'nin yeni sezondaki iddialı kadrosuna yaptığı ilk takviye Ryan Kent olmuştu. İngiliz oyuncu, Rangers FC ile olan kontratı sona erdikten sonra İskoçya'dan ayrılmış ve İstanbul'a gelerek kendisini sarı lacivertli ekibe bağlayan sözleşmeye imza atmıştı. Ancak işler onun için şu ana kadar istendiği gibi gitmedi ve beklediği süreyi de bulamadı. Dusan Tadic'in de gelişiyle forma şansı giderek azaldı. İskoç basını da deneyimli futbolcu hakkında flaş bir iddiada bulundu ve İstanbul'daki kariyerinin sona erip ermeyeceğini manşete taşıdı. Kent'in ayrılmak istemediği dile getirildi.

12 Haziran'da transfer oldu

Yeni sezonun ilk transferi olarak 4 senelik anlaşmaya varılan Ryan Kent hakkında sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından; "Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." paylaşıldı.

6 maçta 1 gol ve 1 asisti var

Bu sezon İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de 6 maça çıkan Ryan Kent, Konferans Ligi elemelerinde katkı yapma fırsatı buldu. Zimbru ile oynanan ilk karşılaşmada fileleri havalandıran 26 yaşındaki futbolcu, Maribor karşısında da asist yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.