Sacha Boey'den kötü haber! 6 maç daha olmayabilir

Sacha Boey'den kötü haber!  6 maç daha olmayabilir
Bu sezon transfer olduğu Galatasaray'da sakatlıkları sebebiyle sadece 7 maça çıkabilen Sacha Boey'den kötü haber geldi. Kamerun Milli Takımı'nı seçen genç oyuncu, Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun'un geniş kadrosuna seçildi. Eğer ana kadroda kendine yer bulursa 6 karşılaşmada daha sahada yer alamayabilir.

Sakatlıkları sebebiyle büyük umutlarla transfer olduğu günden bu yana Galatasaray formasını sadece 7 kez giyebilen Sacha Boey yine kötü bir haberle gündemde. Kariyerinde ilk kez uluslar arası bir turnuvaya katılmanın eşiğinde bulunan genç futbolcu, son olarak 30 Eylül'de oynanan Marsilya maçında takımı ile sahada yer alabilmişti. Bu kez de Afrika Uluslar Kupası sebebiyle Türkiye'de olmayabilir.

Sakatlığı yılan hikayesine dönen ve 12 Aralık'ta Türkiye'de olması beklenen Boey ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Milli Takım tercihini Kamerun'dan yana yapan Boey, ülkesinin 40 kişilik Afrika Uluslar Kupası geniş kadrosuna dahil edildi.  Galatasaray'da toplam 7 maça çıkan ve 1 gol atan genç sağ bek, ana kadroda yer alması halinde 6 maç daha kaçırabilir.

Avrupa kulüplerini, sezon devam ederken oyuncularından yoksun bırakan Afrika Uluslar Kupası finalleri, 9 Ocak 2022'de başlayacak ve 6 Şubat 2022'deki final maçıyla sona erecek. Kamerun'un ev sahipliğindeki kupa normalde geçen yıl yaz ayında oynanacaktı ancak koronavirüs sebebiyle bu tarihe alındı. 

sacha boey
 

Hangi maçları kaçırabilir?

09.01.2022 - Lig - Giresunspor

16.01.2022 - Lig - Hatayspor 

19.01.2022 - Lig - Kasımpaşa

23.01.2022 - Lig - Trabzonspor

06.02.2022 - Lig - Alanyaspor

*08-10.02.2022 - Türkiye Kupası - Son 16'ya kalınması durumunda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.