Trabzonspor'da sadece 3 dakika oynayan Stiven Plaza'ya talip var!

Trabzonspor'da sadece 3 dakika oynayan Stiven Plaza'ya talip var!
Trabzonspor'un büyük umutlarla Real Valladolid'den kiraladığı ve Ronaldo keşfi olduğu için de büyük beklentilerin bulunduğu Stiven Plaza sadece 3 dakika oynayabilmişti. Bordo mavililerin sahaya çıktığı maçların çoğunu tribünde veya yedek kulübesinde takip eden Ekvadorlu futbolcuya talip çıktı.

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak üzere transfer çalışmalar yapan Trabzonspor'da imza attırılan ilk isimlerden biri Plaza'ydı. Daha önce Sörloth ve Ekuban'da yaşanan patlamayı gerçekleştirilmesi beklenen Ekvadorlu oyuncu henüz lig başlamadan yeterli olmadığı görülünce önce yerine Djaniny transfer edildi. Ardından da göndeirlmek istendi ancak olmadı. Ücretinin tamamını isteyen genç oyuncunun bu talebi karşılık bulamayınca takımda kaldı. Ancak bu da kontenjan doldurmak anlamına geliyordu. Bordo mavililer elinden çıkarma amacında olduğu Plaza için Abdullah Avcı'dan da olur yanıtı aldı. Ve kendisine de talip çıktı.


Belçika'dan isteniyor

Efsane Ronaldo'nun keşfi olan Stiven Plaza, Trabzonspor'da aradığını bulamamıştı. Sadece Yeni Malatyaspor mücadelesinde 3 dakika şans alan Ekvadorlu forveti Belçika'dan iki takım istiyor. 21 yaşındaki oyuncunun menajeri, Plaza'nın kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini kaydetti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.