Sadık için seferberlik

Sadık için seferberlik
Trabzonspor'un defans hattına yapmayı planladığı stoper takviyesinde ibre Sadık Çiftpınar'a döndü. Damien Da Silva'yı bitiremeyen yönetim İngiltere'deki transfer görüşmelerinden de sonuç alamadı. Sadık için Yeni Malatyaspor'a Aytaç Kara takası teklif edilecek.

Geride kalan sezon sonrasında elinde sadece Mustafa Albaş ile Hüseyin Türkmen'li stoper tandemi kalan Trabzonspor'da bu bölgeye acilen transfer yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Yönetim Teknik Direktör Ünal Karaman ile gerçekleştirdiği görüşmede yeni transferin kampa yetiştirilmesi için gayret göstereceğini belirtti. En az iki takviye yapılması planlanan stoper rotasyonunda ilk takıma katılacak ismin Sadık Çiftpınar olması bekleniyor. Transferin birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı ve anlaşmanın kararına göre yeni bir yol haritası çizileceği öğrenildi. Trabzonspor'un yurt dışı kampı 1 Temmuz'da Slovenya'da başlayacak.

Trabzonspor'u istiyor
Aytaç Kara'yı takasla bu kulübe vererek transferi sonuçlandırmayı planlayan yönetimin, izin alarak oyuncuyla bir ön görüşme yaptığı ifade edildi. Sarı-kırmızılı ekiple 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu belirten 25 yaşındaki futbolcu daha önce yaptığı açıklamada, "Trabzonspor ülkemizin dört büyük takımından biri. Tabii ki Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte görev yapmak, hizmet etmek benim için gurur. Ama öncelikle yönetimlerin anlaşması gerekiyor" demişti.

sadık çiftpınar

Karaman'dan bütçe vurgusu
Teknik direktör Ünal Karaman, kadro yapılanması çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Karaman, "Talip olduğumuz futbolcuların uçuk rakamlara çıkması sıkıntı oluşturuyor. Gerçek manada ince eleyip sık dokuyoruz. Bir taraftan da bütçe hesabı yapıyoruz. O bizi zorlayacak biraz ama üstesinden geleceğiz" diye konuştu. Karaman şöyle devam etti: "Öncelikle bütçemizi düşünmemiz gerekiyor. Bazı mevkileri alt yapıdan gelen gençlerle halledebiliriz."
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.