Salah Mohsen paylaşılamıyor!

Salah Mohsen paylaşılamıyor!
Trabzonspor'un izlediği oyuncuların başında gelen Salah Mohsen Mısır Ligi'ni karıştırdı. Ülkenin en iyi takımlarından Al-Ahly genç futbolcuyu alabilmek adına fiyat yükseltmeyi sürdürürken ENPPI Kulübü ise ısrarla ret cevabı veriyor.

Bordo mavililer bir kez da transfer bombasını kucağında buldu. Sezon başı döneminde kadrosuna kattığı futbolcular için birçok kulüple mücadele etmek zorunda kalan yönetim bu kez de Al-Ahly ile çetin bir savaşa girecek gibi görünüyor.

İzlenen futbolculardan biri olan Salah Mohsen'i Mısır Ligi'nin en köklü takımlarından Al-Ahly istiyor. Futbolcu da bu kulüpten yana tavır takınıyor ve her fırsatta bunu dile getiriyor. Ancak ENPPI'nin Mohsen'i ülke içerisindeki bir takıma vermeye niyeti yok. Gerekirse daha ucuza Avrupa takımlarına satabilecekleri konuşuluyor.

İki takım ve Mohsen arasındaki pazarlıkların nasıl süreceği henüz netlik kazanmadı. ENPPI Dünya Kupası'nı beklemek ve Mohsen'i daha fazla bir paraya yine Avrupa'ya göndermek istiyor.

Mısır'ın gelmiş geçmiş en önemli futbolcularından biri olan ve şu an teknik direktörlük yapan Mido, Salah Mohsen'in ilerleyen yıllarda kendisi gibi pek çok Avrupa takımında oynayabilecek kapasitesinin olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.