Salah Mohsen'de şoke eden detay!

Salah Mohsen'de şoke eden detay!
Dün Karabük deplasmanında kaybettiği 2 puanla zirve yarışında büyük yara alan Trabzonspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın transferini yakından takip ettiği ve yardımcılarına izlettiği öne sürülen Mısırlı Salah Mohsen ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Castillo'dan verim alınamaması, Volkan Şen ve Bongonda'nın da takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılmasının ardından kanat oyuncularnı izlemeye başlayan Trabzonspor'da teknik heyet Mısırlı Salah Mohsen'i gözüne kestirmişti. Genç futbolcu için olumlu rapor veren bordo mavili kurmayların ardından transfer için harekete geçilmesi beklenirken Kahire'den kötü bir haber geldi.

Mısır basınında yer alan haberlere göre Salah Mohsen ülkenin en önemli takımlarından Al-Ahly'e transfer olmak üzere. Ancak 8 milyon dolar civarında bir ücret ile Afrika'nın en önemli kulüplerinden birine imzasına kesin gözle bakılan genç futbolcu için bu fiyat reddedildi. Kulübün futbol direktörü tarafından Radyo Hits isimli radyo kanalında yapılan açıklamada; 'Mohsen Al-Ahly veya herhangi bir Mısır takımına gitmeyecek. Kendisi bu lig için genç ve önemli bir isim. Onu kaybetmek istemeyiz' ifadelerine yer verildi.

salah mohsen trabzonspor

Trabzonspor'un bu fiyatların üzerine çıkamayacak olması transferden vazgeçilmesi durumunu da beraberinde getirebilir. Bordo mavililer aynı ligden Nijeryalı ismi daha takibine aldı.

Salah Mohsen bu sezon çıktığı 15 maçta takımı adına 7 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.