Samatta için kiralık formülü

Samatta için kiralık formülü
Falcao'nun transferini bitirmeye çalışan Galatasaray diğer yandan da Samatta için bastırıyor. Kolombiyalı golcünün yanına Tanzanyalıyı golcüyü de eklemek isteyen sarı kırmızılılar bonservisi yüksek bulunca kiralama önerisi sunacak.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Yönetimi, uzun bir süredir gündemde yer alan Mbwana Samatta transferinde önemli gelişmeler kaydetti. Mbaye Diagne’yi gönderip Radamel Falcao’nun yanına bir isim daha eklemeyi planlayan Aslan’ın 26 yaşındaki futbolcu için tüm şartları zorladığı öğrenildi. Bu doğrultuda Sarı- Kırmızılılar’ın hedefinin, Tanzanyalı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak olduğu öğrenildi.

Bonservisi pahalı geldi!
Galatasaray Yönetimi’nin ilk planı, Samatta’yı bonservisiyle kadrosuna katmaktı. Ancak Genk’in 10 milyon Euro talep etmesi ve pazarlıkların çıkmaza girmesi sonucunda bu transferin rafa kaldırılması bekleniyordu. Belçikalı oyuncuyu kiralamayı hedefleyen Sarı- Kırmızılılar, pazarlıkları böylece gelecek sezona bırakmayı planlıyor. Fatih Terim’in de çok istediği 26 yaşındaki santrfor için her şeye rağmen son ana kadar çalışmaların sürdürüleceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.