Samet Akaydın Trabzonspor yolunda! Memleketinin takımına imza atabilir

Samet Akaydın Trabzonspor yolunda! Memleketinin takımına imza atabilir
Süper Lig'de en yakın rakibi Konyaspor'un 10 puan gerisinde olan Trabzonspor'da transfer tüm hızı ile sürüyor. Yabancı takviyesinde önemli imzalar atan bordo mavililer şimdi de gözünü Adana Demirspor'un stoperi Samet Akaydın'a dikti. İmzaların atılmasına kesin gözle bakılıyor.

Edgar Ié'nin sakatlanması sonrasıdna stoper mevkisine bir takviye yapma kararı alan Trabzonspor'da arayoşlar sürüyor. Bugüne kadar pek çok yabancı isimle adı anılan bordo mavililer diğer yandan yabancı kontenjanını da göz önünde bulundurarak yerli isimler konusnda çalışmalarda bulunuyor. Bir süredir gündemde bulunan Adana Demirspor'un deneyimli futbolcusu Samet Akaydın'ın transferi konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre Mavi lacivertliler takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Yunus Mallı'ya talip oldu. Görüşmeler yeniden başladı. Daha önce Samet Akaydın'ın takımda kalacağını açıklayan Başkan Murat Sancak'ın bu gelişme sonrasında kolaylık sağlayacağı tahmin ediliyor.


 

Samet Akaydın kimdir?

13 Mart 1994 tarihinde Trabzon'da doğan Samet Akaydın futbola Trabzon İdmanocağı'nda başladı. Buradan Trabzonspor'a seçildi. Boluspor alt yapısına transfer olduktan sonra Arsinspor'a imza atan deneyimli stoper, İstanbul'da Sancaktepe ile sözleşme imzaladı. Şanlıurfa ve Keçiörengücü'nde de oynayan Akaydın'ın son durağı Adana Demirspor oldu. Bu sezon 17 maçta 1468 dakika sahada kaldı. 1 de gol attı. Kariyerinde 250 karşılaşmaya çıkan 27 yaşındaki defans oyuncusunun 17 golü bulunuyor.

samet akaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.