'Şampiyon Galatasaray'

'Şampiyon Galatasaray'
Spor Toto Süper Lig'in son haftasına büyük bir avantajla giren ve 1 puan alması yeterli olacak olan Galatasaray'da futbolcular, teknik heyet, camia ve taraftar şampiyonu belirledi, 'İkinci kim?' diye soruyor.

Kıran kırana geçen bir şampiyonluk yarışının ardından son haftada üç takımın mutlu sona ulaşma şansı bulunuyor. Her ne kadar zayıf ihtimal olarak görülse de Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ve Başakşehir de şampiyon olabilir. Göztepe deplasmanına çıkacak olan sarı kırmızılılarda şimdiden kutlama hazırlıkları başladı. Her ne kadar beraberlik yeterli olsa da futbolcular galibiyet için ellerinden geleni yapacak. Risk almak istemeyen Galatasaray'da zafer dışında başka bir düşünce yok

Cimbom belirleyici olacak
Oyuncular, "Bu noktadan sonra şampiyonluğu kimseye bırakmayız" derken taraftarlar da "Şampiyon belli ikinci kim?" mesajını paylaşıyorlar. F.Bahçe ve Başakşehir'de ise umutlu bir bekleyiş var. İkisinin de kaderi Galatasaray'ın Göztepe karşısında kaybetmesine bağlı... Cimbom deplasmanda yenilir iki takım kazanırsa üçlü averaj gereği Başakşehir mutlu sona ulaşıyor. Fenerbahçe'nin kupaya ulaşması içinse Başakşehir'in de puan kaybetmesi gerekiyor.

Üç takımın şampiyonluk ihtimali
GALATASARAY:
Göztepe karşısında beraberlik yetiyor. Kaybetmesi halinde rakipleri kazanırsa ligi 3. sırada bitirme tehlikesi bulunuyor.

galatasaray

BAŞAKŞEHİR: Galatasaray'ın yenilmesi ve Kasımpaşa karşısında galibiyet alması gerekiyor. Fenerbahçe de kazanırsa üçlü averajda üstün durumda...

FENERBAHÇE: Galatasaray'ın mağlup olması, Medipol Başakşehir'in puan kaybetmesi ve Atiker Konyaspor'u da yenmeleri gerekiyor.

Başakşehir şampiyon olabilir
Galatasaray son hafta Göztepe'ye mağlup olur, Fenerbahçe ve Başakşehir de maçlarını kazanırsa 3 takım DA ligi 72 puanda tamamlayacak.
Bu durumda ise Süper Lig'de üçlü averaj devreye girecek. Bu durumda aralarında oynadıkları maçlarda topladıkları puanlara bakılacak. Bu durumda sıralama şöyle oluşacak: Başakşehir (6 puan), Fenerbahçe (5 puan), Galatasaray (5 puan). Galatasaray'a karşı averajda üstün durumda olan Fenerbahçe ligi 2. bitirecek.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.