Şampiyonaya Çatalca damgası

Şampiyonaya Çatalca damgası
Gaziler diyarı Gaziantep'ten herkese merhaba diyelim. 29 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Karete Federasyonu'nun resmi faaliyet programında yer alan, Minikler ve Yıldızlar Karete Şampiyonası ile Milli Takım seçmeleri için Çatalca'dan 7 sporcumla buradayım.

Gaziler diyarı Gaziantep'ten herkese merhaba diyelim. 29 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Karete Federasyonu'nun resmi faaliyet programında yer alan, Minikler ve Yıldızlar Karete Şampiyonası ile Milli Takım seçmeleri için Çatalca'dan 7 sporcumla buradayım. Mutlaka milli sporcu çıkartacağımız bu şampiyona da inşallah emeklerimiz boşa gitmesin diye temennide bulunmak isterim. Geçtiğimiz yıl 2 milli sporcuyu kazandırmıştık. Osman Burak Keleş isimli sporcumuz final yapmış ve Balkanlar'da Milli Takım düzeyinde üçüncü olmayı başarmıştı. Diğer sporcumuz Furkan Gürbüz de Türkiye Milli Takım seçmelerinde üçüncü olarak olarak yerini almayı başarmıştı. Daha önceki yıllarda da Balkan Şampiyonu Milli sporcum Hasan Celal Yıldırım, yaşı itibariyle bu kez seçmelere katılamayacak. Yıldırım, bundan sonra ümitlerde yarışacak. Yine bu yıl ümit ettiğim bir başka milli oyuncumuz Osman Burak Keleş ile büyük bir iddia ortaya koyuyoruz. İnşallah başarılı olacağız, başaracağız. Furkan Gürbüz de bu yıl tekrar derece yapıp takımımızı temsil edecektir. Bu sene ilk defa 2010 doğumlu olan Osman Burak Keleş''in de birinci olarak kürsüde yer alacağına inanıyorum. Yine bu sene ilk defa milli takım seçmelerine katılacak sporcum Sadık Gün de şimdiye kadar katıldığı tüm müsabakalarda kürsü yapmayı başardı. Kendisinden yine aynı şekild ümitliyim. Yine Kestanelik Mahallesi'nin gururu olan Kaan Gergin'den de bahsedelim. Kareteye yeni başlasa bile çok büyük ilerleme kaydeden Gergin'den hem ben hem de Kestanelik halkı büyük başarılar bekliyor.
Bayan milli oyuncu çıkarmalı
Gelelim bayan sporcularımıza. 2008 doğumlu olan Gözde Baydemir de ilk defa milli takım seçmelerine katılıyor. Birçok derecesi var. Her zaman yazarım; hedefim bayanlardan milli sporcu çıkarmak. Bazen bunları yazarken velilerimiz sanki erkek milli sporcu istemiyormuşum gibi düşünebiliyor ama böyle bir algıya kapılmasınlar. Benim milli takım seçmelerime katılacak erkek sporcularımız çoğu milli takımda da yer ediyor. Burada anlatmak istediğim; ülkemizi temsil edecek, milli takımda yer alacak bayan sporcular çıkarabilmektir. O yüzden umut ediyorum ki Gözde Baydemir ile çok başarılı olacağız.
Kızlarımızdan çok umutluyum
Yine bayanlarda ikinci ümidim Begüm Gültekin yıllardan beridir benim sporcum geçen yılda milli takım seçmelerine katıldı. Şansızlık başarılı olamadık sağlık olsun dedik bu yıl şeytanın bacağını kıracağız inşallah. Begüm, 2006 doğumlu adeta rakiplerinin korkulu rüyası ama Begüm'ün ailesinden çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah. Tam kızımızı yetiştiriyorum haydi yaz tatiline 3 ay yok okullar açılıyor geliyor tam toparladım derken bu seferde yarı yıl tatili siz taktir edersinizki ben bu sporcuyu bu şekilde nasıl başarılı yapacağım ama şimdi çalışıyor çok iyi hazırlandık Gaziantep'e adeta efsane geri döndü. Umarım bu yaz ailesi yine 3 ay tatile götürmez yoksa bir daha başarılı olamayız bayanlarda 2 sporcumla Türkiye şampiyonasına katılıyorum. 2 kızımdan da çok ümitliyim inşallah milli takım seçmelerinde başarılı olacaklar.
Başarı kolay gelmiyor
Başarı kolay olmuyor sevgili okuyucularım bakınız bütün antrenör arkadaşlar bir yıl boyunca her turnuvaya giderler ben de dahil sebebi velilerimizin evlatlarını bir yerlere getirmek onlara gelecek sağlamak eğitim hayatlarına katkı sağlamak bütün antrenör arkadaşların amacı gayesi bu ama başarılı oluruz olmayız çalışmalarımız bu doğrultuda. Antrenörlerinizin kıymetini bilin çocuklarınız Dünya Şampiyonu'da olabilir unutmayın antrenörünüzün emeğini çocuğunuzun emeğini eğer başarılı olamak istiyorsanız çocuklarınızın geleceğini garanti altına sportif anlamda almak isterseniz derslerini aksatmayın mutlaka programlı çalıştırın. Ders günü ders okul gününde okul derslerine dikkat edin spor hiç bir zaman okul derslerine mani değildir. Bu da bilimsel araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır yeteki çalışmalarınıza zaman ayırın o zaman başarı kendiliğinden gelecektir .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.