Şampiyonluk yolundaki Trabzonspor'da Stefano Denswil detayı! Lider o...

Şampiyonluk yolundaki Trabzonspor'da Stefano Denswil detayı! Lider o...
Süper Lig'in 14 haftasında yenilmeyen ve en yakın rakibine 10 puan fark atan Trabzonspor'da Adana Demirspor maçı sabırsızlıkla bekleniyor. Bordo mavililer hafta sonundan 3 puanla ayrılmak isterken takımda dikkat çeken isimlerden biri Stefano Denswil oldu. Hollandalı futbolcu 1. lig bazında en fazla kupa kaldıran futbolcu konumunda.

Abdullah Avcı ile yaşadığı ivme ile şampiyonluk yolunda önemli adımlar atan Trabzonspor'da haftalar geçtikçe tecrübeli futbolcuların varlığı da ayrı bir önem taşıyacak. Psikolojisi ve performansıyla kritik dönemleri hasarsız atlatabilmek ya da yaşanabilecek olumsuzlukları en ufak zararla atlatabilmenin yolları da deneyimli oyunculardan geçiyor. Takımda daha önce şampiyonluk yaşayan birçok oyuncu var ancak sıralamanın en üstünde Stefano Denswil yer alıyor. Surinam asıllı Hollandalı futbolcu Ajax'ta 3, Club Brugge'da ise 2 kez mutlu sona ulaşan ekipte bulundu.



Marek Hamsik kazanamadı

Kadronun önemli isimlerinden Cornelius 3 defa Danimarka ligi, Nwakaeme 3 kez İsrail ligi şampiyonluğu yaşadı. Meksika'da Santos Laguna'nın parçası olarak 2 defa kupa sevinci yaşayan Djaniny de bu istatistikte kendine yer bulan bir başka isim. Bakasetas d 2018'de AEK ile kupa kaldırmayı başardı. Marek Hamsik ise uzun süre İtalya'da Napoli forması giymesine rağmen mavi beyazlılarda bu mutluluğu yaşayamadı. Yerli oyunculardan ise sadece İsmail Köybaşı ve Dorukhan Toköz'ün Beşiktaş ile şampiyonluğu var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.