Sebastian Szymanski adım adım Fenerbahçe'ye! Transfer kısa sürede açıklanacak

Sebastian Szymanski adım adım Fenerbahçe'ye! Transfer kısa sürede açıklanacak
 DAMGA Editörü
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'yi renklerine katmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Dün akşam Pari Premier Cup'ta Zenit ile normal süresi 0-0 biten maçta penaltılara kalan Fenerbahçe, karşılaşmadan 4-3 yenik ayrıldı. Sarı lacivertliler daha çok gözden çıkarılması planlanan veya son durumları görülmek istenen isimlerle sahada yer alırken ortaya konulan istekli futbol ve mücadele herkesi memnun etti. Karşılaşmada Dzeko'nun süre bulamaması dikkat çekti. Diğer yandan transfer de tüm hızıyla sürüyor. Kanarya, Sebastian Szymanski'yi de bitirmeye hazırlanıyor.

2023/07/08/arda-guler.webp

Muhteşem gelir

Bu sezon sattığı oyunculardan toplamda 30.5 milyon euro gelir elde ederek önemli bir başarı yakalayan Fenerbahçe, özellikle Arda Güler'in Real Madrid'e imza atmasıyla dünyada adını duyurdu. Bruma ve Berisha için kullanılan satın alma opsiyonları da gelir çıtasını yukarı çekti.

attila-szalai-1551523.jpg

Szalai de yolcu

Stoper hattına Becao ve Alexander Djiku takviyesi yapmak için artık günleri sayan Fenerbahçe'de savunmanın bel kemiği olan Attila Szalai Bundesliga'ya gidiyor. Macar stoper için Kanarya'nın kapısını çalan Union Berlin, her konuda anlaşma sağladı. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği ilk sezon için hazırlıklarını sürdüren başkent temsilcisi bu transfer için 14 milyon euro ödeyecek. Fener'in kazanacağı bonservis böylelikle 44.5 milyon euroya yükselecek.

szymanski.jpg

10 numaraya Szymanski

Arda Güler'den boşalan 10 numara mevkisini önemli bir isme emanet etmek isteyen Fenerbahçe'nin yeni yıldızı belli oldu. Yönetim, geçen sezonu Feyenoord'da kiralık geçiren ve bonservisi Dinamo Moskova'da bulunan Sebastian Szymanski'yi gözüne kestirdi.

szymanski-2.jpg

15 milyon euro bonservis

Fenerbahçe'nin forvet arkasında görevlendirmeyi planladığı ve maestro olarak konumlandıracağı Polonyalı orta saha oyuncusu için ödenecek bonservis de belli oluyor. Buna göre Dinamo Moskova'ya 15 milyon euro ödeneceği yönünde iddialar var. Ayrıca kendisine de yılda 2.5 milyon euro ödeneceği öne sürülüyor.

675yt8ys5u2uldnmpc-6la.webp

17 gole katkı verdi

Geride kalan sezonda Rotterdam ekibinin şampiyonluğunda büyük rol oynayan Sebastian Szymanski, çıktığı 29 karşılaşmada 9 gol atıp 4 de asist yaptı. Tüm kulvarlarda ise 10 gol ve 7 asist ile oynadı. Orta sahanın önünde daha çok forvete yakın oynayan ve şut özelliği ile öne çıkan 24 yaşındaki futbolcu, frikikleri ve etkili köşe vuruşları ile de tanınıyor. Zaman zaman estetik golleriyle de ön olana çıkıyor.

szymanskikuip.jpeg

Fenerbahçe'de büyük hazırlık

Arda Güler'in transferi sonrasında Sebastian Szymanski ile anlaşmaya çok yakın olan Fenerbahçe'de artık geri sayıma geçildi. Polonyalı yıldızın çubukluyu giyeceği an sabırsızlıkla bekleniyor. Yönetim de yıldız isim için coşkulu bir hoş geldin organizasyonu düzenleyecek.

szymanski-fener.jpg

Feyenoord maaşa takıldı

Sebastian Szymanski'nin transferinde mutlu sona yakın olan Feyenoord, kiralık oynayan futbolcsunun yüksek maaş talebi karşısında geri adım attı. Şampiyonlar Ligi'ne katılsa da 2.5 milyon euro ödemeyi kabul etmeyen Rotterdam kulübü, farklı alternatiflere yöneldi. Szymanski, Arne Slot'un planlarında çok önemli bir kounmda bulunuyordu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.