Semih Kılıçsoy durmuyor! 2024'ün zirvesine ulaştı

Semih Kılıçsoy durmuyor! 2024'ün zirvesine ulaştı
İstanbulspor ile oynana son maçta nefis bir gol atarak Beşiktaş'ın deplasmanda kaznamasında önemli bir rol oynayan Semih Kılıçsoy durdurulamıyor. Genç futbolcu kendi jenerasyonu ele alındığında 2024 yılında fileleri en çok havalandıran isim oldu.

Alt yapıdayken gösterdiği kalitesini, kendisini çok daha önceden A takımda bekleyenlere sunma fırsatı bulan Semih Kılıçsoy durmak bilmiyor. Genç yıldız attığı gollerle puanlar kazandırırken diğer yandan taraftarı da sevindiriyor. Ayrıca performansını Avrupa'nın 5 zorlu ligindeki akranlarının arasında zirveye yazdırmayı da başardı. 2024 yılında en çok gol atan 23 yaş altı futbolcu olarak kayıtlara geçti.

Son 9 maçta 8 gol

Bu sezon Beşiktaş'ın en önemli kazanımı olarak görülen Semih Kılıçsoy 2024 yılında çıktığı 9 maçta 8 gol atıp 1 de asist yaptı. Bu alanda zirveye oturarak adından söz ettirdi. 5 büyük ligden Arsenalli Bukayo Saka 7 ve Rasmus Hojlund ise 6 golle kendisini takip etti. Mohamed Bamba ise 5 golle dördüncü basamakta bulunuyor.

Rekor bekleniyor

Attığı gollerle şimdiden birçok kulübü iştahlandıran Semih Kılıçsoy için gözlemciler karşılaşmaları izlemeye başladı. Özellikle Nuri Şahin'in çalıştığı Borussia Dortmund'un genç golcüyü yakından takip ettiği biliniyor. Yönetimin hedefi ise hem rekor kırabilmek hem de elde edeceği gelirle birlikte yıldız transferlerine ağırlık vermek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.