Semih Kılıçsoy için Almanlar talip! İşte teklif yapacak takım...

Semih Kılıçsoy için Almanlar talip! İşte teklif yapacak takım...
Beşiktaş'taki performansıyla adından söz ettiren Semih Kılıçsoy'un talipleri günden güne artıyor. Genç yıldız için Almanlar devreye girmişti. Hangi takımın teklifte bulunacağı da belli oldu.

Kendi yaş kategorisinde en çok gol atan isim olmayı başaran ve Beşiktaş'ın en skorer isimlerinin başında gelen Semih Kılıçsoy'un Dolmabahçe'deki kariyeri kısa sürebilir. Siyah beyazlıların genç yıldızı için birçok takım devreye girdi ve gözlemcilerini göndererek raporlar tutturdu. En ciddi takım ise Alman devi Borussia Dortmund oldu. Sarı siyahlılar sezon sonunda Kartal'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

1351 dakikada 11 gol!

Beşiktaş'ta bu sezon yaşanan çalkantılı dönemin ardından bir anda güneş gibi parlayan ve çıkışını sürdüren Semih Kılıçsoy, 25 maçta 10 kez ağları havalandırırken 1 de asist yaptı. Üstelik bunu da 1351 dakika gibi bir sürede yaptı. 15 maçlık bu zaman diliminde ortaya koyduğu performans da pek çok takımda karşılık buldu ve transfer süreci nispeten başlamış oldu.

Referansı Türk

Borussia Dortmund'un devreye girdiği Semih Kılıçsoy için aracı olan isim ise Nuri Şahin. Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra formasını giydiği Alman devine geri dönen gurbetçi teknik adam, genç futbolcu adına olumlu rapor verdi ve alınması konusunda kefil oldu. Bu andan itibaren de yönetim hazırlıklarına başladı.

Derbide izlediler

Siyah-beyazlıların genç yıldız adayı Semih Kılıçsoy için derbiye scout akını oldu. 18 yaşındaki futbolcuyu, İngiltere'den Arsenal ve Manchester City, İspanya'dan Atletico Madrid, Almanya'dan Borussia Dortmund ve Leipzig ve İtalya'dan ise Juventus ile birlikte son olarak Napoli scoutları takip etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.