Semih Kılıçsoy'u izlemek için sıraya girdiler! Talipleri giderek artıyor

Semih Kılıçsoy'u izlemek için sıraya girdiler! Talipleri giderek artıyor
Yakaladığı forma şansını kullanmanın da ötesine geçen ve bir anda yıldızlaşan Semih Kılıçsoy, Avrupa'nın birçok takımını da peşinden koşturuyor. Genç futbolcuya çok sayıda talip var.

Alt yapıda oynadığı dönemde de gelecek vaat eden ve bu sezon A takım kadrosuna dahil edilen Semih Kılıçsoy, ilk 11 şansını yakaladığı her an yaptığı katkıyla adından çok daha fazla söz ettirmeyi başardı. Giderek de adı Avrupa'nın dev takımlarının listesine girmeye devam ediyor. Siyah beyazlıların genç golcüsü için tribünlere de gözlemciler gelecek.

Bonservisi belirlendi

Daha önce Cenk Tosun'u rekor bedelle Everton'a satan Beşiktaş şimdi de Semih Kılıçsoy'u Avrupa'ya göndermek amacında. Golcü futbolcunun bonservisi konusunda da cesur olan yönetim, Cenk'in 22.5 milyon euroluk transfer bedelini geride bırakacak bir değerle pazarlık masasından kalkma amacında. Henüz bu plan dile getirilmese de herkesi heveslendiren ve iştahlandıran süreç sonunda iyi bir gelir elde edilmesi planlanıyor.

Sözleşmesini yeniledi

Beşiktaş, altyapısından yetişen 18 yaşındaki futbolcusunun sözleşmesini geçtiğimiz haftalarda 3 yıllığına 2028 Haziran ayı sonuna kadar yeniledi. 1.78 boyundaki santrfor alt yaş kategorilerinde milli formayı tam 27 kez giydi. 18 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 21 kez rakip fileleri havalandırdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.