Şenol Güneş'e dünyaca ünlü teknik direktör alternatifleri

Şenol Güneş'e dünyaca ünlü teknik direktör alternatifleri
Her ne kadar gitmesi istenmese de olası bir yol ayrımında hazırlıksız yakalanmak istemeyen Beşiktaş yönetimi Şenol Güneş'in alternatiflerini hazırladı. Listede iki yerli ve birçok yabancı teknik adam var.

Rüya gibi geçen iki sezonun ardından özellikle Fenerbahçe maçındaki olaylarla takımdan kopma noktasına gelen Şenol Güneş'in geleceği merak ediliyor. Yönetim tecrübeli teknik direktörü bırakmak istemiyor ancak Güneş'in kararı pek de olumlu değil. Daha önce Kore'de çalışan tecrübeli antrenörün seçimi yine yurt dışı olabilir, Trabzonspor ise pusuda. Bu gelişmeler ışığında kendisine yeni bir rota çizmek isteyen siyah beyazlılar Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinden hazırladığı alternatiflerle yeni sezona başlayabilir.

Elde ettiği başarılarla iki sezondur ligi domine eden, Avrupa'da yenilmez denen takımları yenen ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finali penaltılarla kaçıran Beşiktaş pek çok oyuncusunu Güneş döneminde ve ucuza aldı. Parlattığı isimlerle her dönem adından söz ettiren deneyimli antenörü bırakmak istemeyen yönetim her sonuca göre hazırlıklarını yaparak sürprize mahal vermek istemiyor. Listede önemli ve kariyerli isimler var.
 

Beşiktaş'ın tekik direktör alternatifleri şu isimlerden oluşuyor


abdullah avcı

1) Abdullah Avcı: Medipol Başakşehir ile yaptıkları ortada. Takımın tarihindeki tüm başarıların altında imzası var. İki sezondur da şampiyonluk mücadelesi veriyor. Genç bir teknik adam ve giderek her gün daha da olgunlaşıyor. Beşiktaş gibi taraftar etkisinin yüksek olduğu bir kulüpte heyecanı da yükselecektir. İlk sırada Abdullah Avcı yer alıyor.

sergen yalçın konyaspor teknik direktörü

2) Sergen Yalçın: Yıllarca Beşiktaş'ta oynadı, kaptanlık yaptı, magazin gündeminden düşmedi. Beşiktaşlıların gözünde de hep efsane olarak kaldı. Ne yaparsa yapsın arkasında destek gördü. Teknik direktörlük kariyeri de iddialı başladı. O da Abdullah Avcı gibi genç ve başarmayı, kendini ispat etmeyi isteyen bir antrenör. Yıllar sonra iki tarafın bir araya gelmesi sinerjiyi oluşturabilir.

Eddie Howe

3) Eddie Howe - AFC Bournemouth

jorge jesus benfica

4) Jorge Jesus - Sporting

jorge sampaoli

5) Jorge Sampaoli - Arjantin

slaven bilic

6) Slaven Bilic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.