Şenol Güneş eski öğrencilerini topluyor!

Şenol Güneş eski öğrencilerini topluyor!
Devre arası transferinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş daha önce Trabzonspor'da çalıştığı isimleri istedi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında elde ettiği sonuçlarla taraftarlarını memnun edemeyen Beşiktaş gözünü transfere çevirdi. Yerli rotasyonu için Güneş'in belirlediği isimlerin merak edildiği listede dört eski Trabzonsporlu bulunuyor. Bu isimler Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu. Peki bu isimlerin transferi ne derece mümkün? İşte detaylar...

Burak Yılmaz: Trabzonspor ile bağlarını koparmak üzere olan golcü futbolcunun en güçlü talibi Beşiktaş. Eğer fesih söz konusu olursa Güneş Burak Yılmaz'ı çok istiyor.

Selçuk İnan: Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan tecrübeli futbolcu eski hocası ile çalışmak isteyebilir. Artık oynamak isteyen Selçuk'un sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Mustafa Yumlu: Trabzonspor'da iken altyapıdan çıkarıp Türk futboluna kazandırdığı Mustafa Yumlu'yu tekrar isteyen Şenol Güneş'in hayali tecrübeli oyuncunun sakatlığı sebebiyle suya düştü.

Zeki Yavru: Sağ bek ve defansif orta saha rotasyonun kullanabileceği bir isim arayan Güneş'in son istediği isim Zeki Yavru oldu. Bu sezon Trabzonspor'a imza atan ancak fazla süre alamayan Zeki ile yollar ayrılmak üzere. 

SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.