Şenol Güneş gidiyor kim geliyor?

Şenol Güneş gidiyor kim geliyor?
Milli Takım'la anlaşan Şenol Güneş'in yerine düşünülen ilk isim kim?

Sezon sonu için A Milli Takım ile anlaşan ve Fenerbahçe derbisinde oyuna müdahale etmekte geç kaldığı için eleştirilen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş için, yönetimden karşı bir hamle geldi.  Beşiktaş'ta Şenol Güneş döneminin sona ermesine adım adım yaklaşılırken iplerin kopamamasının sebebi belli oldu. Uzun süredir yönetimde tecrübeli teknik adamı istemeyen isimlerin olduğu konuşuluyordu. Şenol Güneş'in de milli takımla anlaştığı ortaya çıkmış ancak resmi açıklama bir türlü yapılamamıştı. Federasyondan sonunda Şenol Güneş ile ilgili resmi açıklama geldi.Yapılan açıklamaya göre Şenol Güneş ile 4 yıllık anlaşma sağlandı. Beşiktaş yönetiminin, Güneş'in sezon başından itibaren alacağı olan 2 milyon Euro'yu ödemediği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi de bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı hamleyi bekliyor.

YÖNETİM BEKLENTİ İÇİNDE

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konuyla ilgili henüz bir görüşme yapmış değil.  Ancak Beşiktaş kanadı, Şenol Güneş'in iki milyon avroluk alacağını TFF'ye tazminat olarak ödetmenin hesaplarını yapıyor.  Şenol Güneş ise böyle bir durumda Haziran ayına kadar Beşiktaş'ta bedava çalışmış olacak.  Güneş, sezon sonuna kadar sözleşmesinin şartlarını yerine getirerek alacaklarını tahsil etmeyi planlıyor. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 22 ve 25 Mart'ta oynanacak Arnavutluk ve Moldova maçlarında ay-yıldızlı ekibin başında Şenol Güneş'in olmasını istese de tecrübeli teknik adamın iki milyon avroluk alacağını ödemeye soğuk bakıyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İN YERİNE GUTİ

Şenol Güneş'le yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi, tecrübeli teknik adamın yardımcısı Guti Hernandez'i hazırlıyor.  Siyah-beyazlı yönetimin TFF ile anlaşan Şenol Güneş'in yerine, sezon sonuna kadar İspanyol teknik adamın takımın başında olmasını da planladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.