Serdar Dursun yeniden Fenerbahçe'ye

Serdar Dursun yeniden Fenerbahçe'ye
Umut Nayir’i Pendikspor, Tiago Çukur’u da Ümraniyespor’a kiralayan Fenerbahçe, forvet mevkisi için Serdar Dursun’u yeniden kadrosuna katmak üzere.

İki yerli oyuncusunu Süper Lig ve 1. Lig'e kiralayan Fenerbahçe, kontenjan için önemli bir adım daha atmak üzere. Sarı lacivertliler daha önce Darmstadt ile kontratı bittikten sonra imza attırdığı ve sezon başında gönderdiği Serdar Dursun ile yeniden anlaşma sağlandı. Eğer Karagümrük'ten onay çıkarsa transfer tamamlanacak.

Şota hoca ikna oldu

Küme düşme hattında bulunan Fatih Karagümrük'te sezonun geri kalanı için en önemli isimlerden biri olan Serdar'dan beklentiler büyüktü. Ancak gelen teklif her şeyi değiştirdi. Şota Arveladze en önemli gol ayağının takımdan ayrılmasını istemedi ancak sonrasında ikna oldu. Yönetim de mali şartlarda kabul noktasına gelirse imzalar atılacak.

28 golde adı var

Daha önce giydiği Fenerbahçe formasıyla 65 maça çıkan Serdar Dursun, 19 gol atıp 9 da asist yaptı. Ronaldo'nun 'siuuu' sevincini Türkiye'ye de taşıyan golcü futbolcu, taraftarlar tarafından zaman zaman eleştirilse de çok seviliyordu. Eğer transfer gerçekleşirse 6 ay sonra eski takımına dönmüş olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.