Serdar Taşçı Medipol Başakşehir'de

Serdar Taşçı Medipol Başakşehir'de
Daha önce adı Trabzonspor ve Beşiktaş ile anılan Serdar Taşçı'nın yeni kulübü belli oldu. Geçen sezonu üçüncü bitirerek Avrupa kupalarına gitme hakkı kazanan Medipol Başakşahir tecrübeli futbolcuyla 3 senelik sözleşme imzaladı.

Süper Lig'de gelecek sezon iddialı bir yıl geçirmek isteyen Medipol Başakşehir önemli bir transferi bitirdi. Alman Milli Takımı forması giyen Serdar Taşçı turuncu lacivertliler ile anlaştı. Geçmiş sezonlarda adı uzun süre Trabzonspor ile anılan ve bordo mavili takımı tuttuğu için anlaşma aşamasına geldiği söylenen tecrübeli stoper bordo mavili formayı giyememişti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Serdar'ın Başakşehir kulübü ile transfer görüşmesinde bulunduğu ifade edilmiş ve tecrübeli futbolcunun Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki resmi sosyal medyada yer almıştı.

serdar taşçı

İki taraf arasında yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varıldığı ve Serdar Taşçı'nın bir kaç gün içinde yıllığı 2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşmeyle kendisini Başakşehir renklerine bağlayacak imzayı atacağı ifade edildi. (Akşam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.