Serge Aurier'in kritik haftaları başlıyor

Serge Aurier'in kritik haftaları başlıyor
Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kiraladığı ancak sakatlığı nedeniyle henüz forma giyemeyen Serge Aurier kritik maçlarına çıkacak.

Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern'e satan Galatasaray'ın sezon sonuna kadar bulduğu çözüm Serge Aurier olmuştu Nottingham Forest'tan kiralanan Fildişili oyuncu Afrika Kupası'ndan sakat dönünce istediği şansı da bulamamıştı.

Angelino'yu gönderen sarı kırmıızlılar, sol beke Hannover 96'dan Derrick Köhn'ü kadrosuna katmış ve 3.5 milyon euro civarında bir bonservisle problemini çözmüştü. Alman bek formuyla da şimdiye kadar beğeni toplamayı başardı.

Aynı durum Serge Aurier için geçerli olmadı. Turnuvada her ne kadar şampiyonluk yaşasa da sakatlıkla dönmesi planları bozmuştu. Bu mevkide Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan denenmişti. İyileşen sağ bek artık formasına kavuşuyor.

Salı akşamı Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Aurier kendi mevkisinde görev alacak. Kaan Ayhan ve oynaması halinde Barış Alper Yılmaz orijinal mevkilerinde mücadele edecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.