Sergen Yalçın Beşiktaş'tan ayrılıyor

Sergen Yalçın Beşiktaş'tan ayrılıyor
Beşiktaş'ta sular durulmuyor! Sezon başında Avrupa kupaları elemelerini geçemeyen, ligde 3 mağlubiyet, 3 galibiyet alarak 11. sırada bulunan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılmak kararı aldığı ileri sürüldü. 

Best FM'de 'Basın Tribünü'nde gündemi değerlendiren Gökhan Dinç, Beşiktaş ile ilgili bazı iddialarda bulundu. Siyah-beyazlı yönetimin, oynanacak Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarında olası puan kayıplarına göre teknik direktör Sergen Yalçın ile yolları ayırmayı düşündüğünü aktaran Gökhan Dinç, bunu öğrenen Sergen Yalçın'ın sinirlenerek istifa kararı aldığını söyledi. Dinç, genç teknik adamın yakın çevresinin iknalarıyla bu kararından geri döndüğünü belirtti.

"BEŞİKTAŞ'TA CİDDİ AYRILIKLAR YAŞANABİLİR"

Gökhan Dinç'in açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarını kazanamazsak Sergen Yalçın ile yolları ayıralım diye bir konuşma oluyor yönetimde. Bunu duyan Sergen Yalçın, 'Onlar beni göndermeyi düşünüyorlarsa ben şimdi ayrılmaya hazırım' diyor. Ama dostları araya giriyor.

Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarında alınacak skorlara göre Beşiktaş'ta çok ciddi bir ayrılık olabilir. Beşiktaş'ta yönetim kurulu toplantısında Sergen Yalçın'ın yerin getirebilecek hoca için bile bazı konuşmalar olmuş, fikir belirtenler olmuş. Daha önce Beşiktaş'ta çalışmış bir hoca"

Öte yandan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün saat 13.00'te Bein Sports Haber kanalında gündeme dair açıklamalarda bulunacak. Başkan Çebi'nin Sergen Yalçın iddialarına değinip değinmeyeceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.