Sergen Yalçın Trabzonspor'un teknik direktörü olacak mı?

Sergen Yalçın Trabzonspor'un teknik direktörü olacak mı?
Teknik direktör sorununu çözmek isterken adeta bir çıkmazın içine giren ve henüz kimse ile anlaşamayan Trabzonspor'un listesindeki ilk isim Sergen Yalçın. Daha önce bordo mavili formayı da terleten deneyimli çalıştırıcıya imza attırmaya çalışan yönetim, şu ana kadar başarılı olamadı ancak ısrarını sürdürüyor. Görüşmeler devam ediyor. Peki, Sergen Yalçın Trabzonspor'un teknik direktörü olacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Ertuğrul Doğan'ın başkan seçilmesinden sonra açıklanması beklenen teknik direktör ile henüz anlaşma sağlanamadı. Orhan Ak macerasının 10 gün sürdüğü bordo mavililerde İhsan Derelioğlu da 2-0'lık Kasımpaşa yenilgisiyle başladı. Kontrolden çıkan bir otomobil gibi savrulmaya devam eden takımın başına kimin getirileceği halen merak konusu. Gündemde her ne kadar birçok isim bulunsa da henüz faaliyete geçirilmemesi taraftarı da endişelendiriyor. 



Teknik direktör açıklaması

Trabzonspor Kulübü'nden kısa süre önce teknik direktörlük konusunda yaşanan sorun hakkında "Futbol A Takım planlamamız dahilinde organizasyonumuza uygun teknik direktör adayları belirlenirken, herhangi bir takımı çalıştırmayanların sezon sonu sözleşme imzalamak istemesi, adaylar arasında yer alan bazı isimlerin takım çalıştırmasından dolayı görüşme yapılmasının etik olmayacağı nedeniyle şu an için sonuçlandırılamamıştır. Ancak teknik direktör konusunu kısa bir süre içerisinde gündemimizden çıkartmayı arzuluyoruz." açıklaması yapılmıştı.

sergen-yalcin-trabzonspor


 

Montella için Murat Sancak konuştu

Ertuğrul Doğan'ın takımın başında en çok görmek istediği isimlerden biri olan Vincenzo Montella ile görüşüldüğü iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, A Spor'dan Mehmet Cem Çakır'a yaptığı açıklamaada "Montella için iddialar külliyen yalan. Ertuğrul Doğan ne böyle bir talepte bulundu, ne de böyle bir şey için benden izin isteme nezaketsizliğinde bulunur." ifadelerini kullanmıştı.


 

Takımlarında görev yapıyorlar

Trabzonspor için adı yazılan iki isim daha vardı. O isimlerden biri Kayserispor'un genç teknik adamı Çağdaş Atan. Her fırsatta bordo mavili formaya aidiyetini gösteren ve taraftarların da çok sevdiği Atan'ın görevde olması eli kolu bağladı. Sarı kırmıızlılarla arayı açmak istemeyen Fırtına, adım atmadı. Diğer bir teknik direktör de Fatih Tekke. Efsanesi olduğu kulüpte çalışmak istediğini sürekli dile getiren Sultan lakaplı eski golcü de İstanbulspor ile küme düşmeme mücadelesi içerisinde.

sergen-yalcin-sampiyonluk


 

Sergen Yalçın ile görüşme

Abdullah Avcı'nın ardından takıma getireceği teknik direktör için gündemine aldığı isimlerden biri olan Sergen Yalçın ile görüşen Trabzonspor, ilk toplantıdan istediği sonucu elde edemedi. İkinci görüşmede de yine imza aşamasına gelinemedi. Medyada yer alan bilgilere göre deneyimli çalıştırıcı ekibiyle birlikte 4 milyon euro istyior ve sezon sonu gelmek istiyor. 


 

Sergen Yalçın'ın teknik adamlık kariyeri

Futbolculuğunda başarılı yılların ardından bu kez saha kenarında geçen Sergen Yalçın ilk olarak efsane haline geldiği Beşiktaş'ın alt yapı takımlarında çalıştı. 1 numara olduğu ilk Süper Lig kulübü ise Gaziantep FK'Ydı. Burada 1.69 puan ortalaması tuttturdu. Ardından Sivasspor'a imza attı. Yiğidolar ile 38 karşılaşmaya çıktı. 3 maçlık bir Gaziantep FK macerası daha yaşadı. Kayserispor'da 17, Eskişehirspor'da 6 ve Konyaspor'da da 10 kez takımını yönetti. Adını Alanyaspor'daki kariyerinde duyurmaya başladı. Yeni Malatyaspor ile iyi işlere imza attı. 2020'nin ocak ayında ise Beşiktaş'a bu kez teknik direktör olarak döndü. 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası kazandı. Zaman zaman adı milli takım için de geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.