Sevilla Victor Nelsson için harekete geçti! Ocakta yeni hamle

Sevilla Victor Nelsson için harekete geçti! Ocakta yeni hamle
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iyi bir giriş yapan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sezon başında başarılı stoperi Marcao'yu Sevilla'ya gönderen sarı kırmızılılarda bir yıldız daha kayıyor. İspanyol ekibi, Marcao'nun da referans olduğu yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti. Sevilla, devre arasında Cimbom'un kapısını çalacak. İşte detaylar.

Süper Lig'de yeni sezona iyi bir giriş yapan Galatasaray'da sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor... Sezon başında başarılı stoperi Marcao'yu Sevilla'ya gönderen sarı kırmızılılarda diğer oyuncular da devlerin radarına girdi. İspanyol ekibi, Marcao'nun da referans olduğu yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti. Sevilla, devre arasında Cimbom'un kapısını çalacak. İşte tüm detaylar...

Sevilla'nın 15 milyon Euro'ya G.Saray'dan transfer ettiği Marcao, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund karşısında gösterdiği performansla Matadorlar'ı mest etti. Defansta problem yaşayan İspanyol ekibine ilaç gibi gelen Brezilyalı stoper, sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen ikili mücadelelerde rakiplere geçit vermedi ve 7.3 reyting alarak sahanın en iyi performans gösteren 2. oyuncusu oldu. 


NELSSON İÇİN YENİ HAMLE

Hem Nelsson'un yükselen grafiği hem de Sevilla'da Marcao'nun performansı Monchi'yi harekete geçirdi. Tecrübeli sportif direktörün, ocak ayında Cimbom'un kapısını tekrar çalacağı belirtildi. (Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.