Silivri demek Silivrispor demek

Silivri demek Silivrispor demek
TFF 3.Lig 1.Grup'ta mücadele edecek olan Silivrispor yeni sezon öncesi Silivri Mega Saray’da dayanışma ve dostluk yemeği gerçekleşirdi. Gecede konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri dendiğinde Silivrispor her zaman akıllara gelecek. Bizler de bu markaya sonuna kadar destek olacağız” dedi

Silivri Mega Saray’da yapılan dostluk ve dayanışma gecesinde Sİlivrispor’a yarın kendi sahasında oynayacağı Erzin karşılaşması öncesi bol bol moral verildi. Silivrispor’un gerçekleştirdiği dayanışma ve dostuk gecesinin açılış konuşmasını kulüp Başkanı Taylan Güraslan gerçekleştirdi. Güraslan “ Silivrispor adına, Silivrispor adına sizlerin desteği ile bu güzel yola birlikte yola çıktık. Yönetimi devir aldığımız günden bu yana ve özellikle son iki haftadır gece biletlerimize gösterilen ilgi Silivrispor gönüllerde, Silivrispor kalplerde sloganının adeta gerçek bir göstergesi oldu. Bizlerde bu ilgiye ve bu desteğe layık olabilmek için çok çalışacağız ve hiç bir zaman yılmayacağız. Bu güzel ilçe marka değiri olan Silivrspor’la heyecan duymakta. Hafta sonları maçları iple çekmekte. Bu dünyada herşey iki terazide ölçülür. Kazanan ve Kaybeden Silivrispor sezon sonunda kazanan terazesinde olacak. Yönetimi ile, sporcusu ile, taraftarı ile. Silivrispor kazanan tarafta olacak. Silivrispor’a katkıda bulunan Esnaf arkadaşlarımdan, İs adamlarımıza kadar. Ve özellikle ilçede spor’un , Eğitimin ve Kültürün en büyük destekçisi olan Silivri Belediye Başkanımız sayın Volkan Yılmaz Yılmaz’a huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyorum ve saygılarımı sunuyorum. Silivrispor’umuza destek veren , veremeyen herkese sonsuz teşekkürler. İyiki varsınız. Silivrispor sizinle güzel” dedi.

 

silivrispor volkan yılmaz

Her zaman destek vereceğiz

Silivrisapor’un dayanışma ve dostluk gecesinde kısa bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz formasını da giydiği Silivrispor’un Silivri ilçesinin marka değeri olmasın gerektiğini belirterek bunun için elinden gelen maddi ve manevi değeri vereceğini söyledi.

Başkan Volkan Yılmaz “ Marka bir kentin, marka değeri olan bir kulüp olması gerekiyor. Bunun örnekleri var. Bizimde Silivrideki hayalemizde bu , Silivri’de oynanacak oyan maçlar öncesi Sİlivrideki esnafın, bürokratın, taraftarın ve halkın takımına sahip çıktığını göstermesidir. Gönül isterki Silivrispor’umuz Süper ligde olsun. BUnların yapılabilmesi için tesisler lazım, alt yapılan lazım. Günü birlik çare değil kalıcı çözümler bulmamız gerekiyor. Bu sadece Silivri’nin değil Türkiye’nin genel bir sorunu. Kulüp Başkanım Taylan Bey genel kurul öncesi beni ziyaret ettiğinde kendisine de söylediğim gibi ben belediye başkanı olarak Silivrispor’un adayı taraf olmadım. Silivrispor kulübü Başkanı kim olursa olsun ben maddi ve manevi yanında olacağımı söyledi. 5 yıl içinde yarışmacı bir takım kurmak ile birlikte,. Ayakları yere basan bütçelerle, denk bütçelerle bir takım oluşturmalı. Alt yapıya bu süreçte yatırım yapmalı ve tesisleşmeye önem vermeli. Ve Silivrispor’un 10 yılı hesap eden ve 10 yılı kucaklayan bir yönetim anlayışı ile yönetilmelidir. Yüreğim her zaman onlarla birlikte olacak. Sık sık beni yanlarından olacağım. 10 yıl profesyonel ligde oynamış , türbününde , soyun odasınında ne olduğunu bilen bir arkadaşınızım. Ekonomik , teknik ne desteği ihtiyacınız varsa ayakları yere basan her projede sizlerde birlikte olacağım” diye konuştu.




Hediyeler verildi

Yapılan kısa konuşmaların ardından eğlence kısmına geçildi. Yapılan gecede kulübe katkı olması için ufak bir çekiliş yapılarak çeşitli hediyeler verildi. Yapılan dayanışma ve dostuk yemeğinde bu kez sahneye sezon başından itibaren Silivrispor’un başarısı için idman yapan futbolcular, onları lige hazırlayan teknik heyet ve bu sezon kulübün patronları olan yönetim kurulu sahneye çağırıldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ında sahneye çağırılmasından sonra çekilen hatıra fotoğrafından sonra sahnede olanlar , geceye gelenler tarafında alkışlandı.

Futbolcular kurtlarını döktüler

Gecenin as sanatçısı Sibel Mirkelam'ın sahne alması ile futbolcular yerlerinde duramadılar. Bazı yönecitiler, teknik heyet ve oyuncular sanatçı Sibel Mirkelam'ın söylediği hareketli parçalarla yerlerinde duramadılar pistte adeta kurtlarını döktüler.

HAKAN SONGUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.