Silivrispor'a mektup şoku!

Silivrispor'a mektup şoku!
Önce ligde Batman Petrolspor'u ardından da kupada Alibeyköy'i 1-0'lık skorlarla yenerek moral bulan Silivrispor'da önceki gün mektup şoku yaşandı. Kulüp binası önüne bırakılan mektuplar herkesi şoke etti. Başkan Akgün Duru yaptığı açıklamada; 'Söz konusu mektuplar bana ve eski yönetimlerde yer alan bazı yöneticilere hitaben yazılmış' dedi ve olayın peşini bırakmayacaklarını açıkladı

Silivrispor iki galibiyetin ardından can sıkıcı bir olayla karşı karşıya kaldı. Ligde ve kupada üst üste kazandığı zaferlerle iddiasını gösteren kırmızı mavililerin kulüp binasına bırakılan isimsiz mektuplar can sıktı. Başkan Akgün Duru yaptığı açıklamada bu şahısların bulunmasını istedi.
 

Zarar ve haksız kazanç


Mektupların detaylarını açıklayan Başkan Akgün Duru; “Bu mektuplar bana ve bazı eski Silivrispor yöneticilerine hitaben yazılmıştı. Bana yazılanın özeti; benim kulübü zarara uğrattığım, haksız kazanç sağladığım, kulübü kullanarak kendimi ve ortaklarımı yönetim kurulumun haberi olmadan sebeplendirdiğimdi. Ve akabinde yönetim kuruluma bu olayları incelemeleri için 10 gün süre verilmiş aksi takdirde beni dernekler masasına ve savcılığa şikayet edeceklerini belirtmişlerdi. Şimdi ben 10 günü beklemeden Cumhuriyet savcılığı ve dernekler masasından iki konuyu önemle rica ediyorum. Birincisi lütfen beni ve bundan önceki tüm yönetimleri denetleyin. Bu kadar emek verdiğimiz; ekmeğimizi, evlatlarımızın rıskını aktardığımız; sevgiyle çabaladığımuz kulübümüze bizler kişisel çıkarlarımız için değil kulübüzün çıkarları için talip olduk. Bunu bilen bilir bilmeyenler de karalama yoluna gider. Bu nedenle tekrar rica ediyorum.Lütfen bizim dönemimizi ve önceki dönemleri araştırıp denetleyin. Diğer talebimse kapımıza bu iftiraları bırakanları bulun” dedi.
 

Gazetemize konuşmuştu


Başkan Akgün Duru daha önce gazetemize verdiği röportajda da denetim vurgusunda bulunmuş, herkesin yönetimi sorgulaması gerektiğini dile getirerek; 'Bizleri denetleyin' ifadelerini kullanmıştı.

Yomra mesaisi sürüyor


Kulüpte bu gelişmelerin yaşanması her ne kadar can sıksa da futbolcuların bu gündemden etkilenmemesi için gayret gösteriliyor. Hata sonunda Yomraspor ile üçüncü haftada 2. Trabzon deplasmanına çıkacak olan Silivrispor'da hazırlıklar sürüyor. Kırmızı mavililer yarın sabah karşılaşma için bu şehre gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.