Silivrispor bombaları patlattı

Silivrispor bombaları patlattı
Yeni sezon için ciddi hazırlıklar içinde olan Silivrispor tecrübeli eldiven Burak Kapan ve Genç Milli Takım'da da forma giyen Bursaspor altyapısında yetişen Duhan Çağlar Akdağ ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Eyüpspor ve Cizrespor formalarını giyen başarılı kaleci Burak Kapan ile her türlü anlaşmaya varıldı imzalar atıldı. Silivrispor idari binasında yapılan imza törenine Silivrispor Kulüp As Başkanı Turgay Sakarya ve Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Koyuncuoğlu katıldı. Bir yıllık anlaşma yapılan oyuncu hafta sonu yapılacak olan idmanda da hazır olacak.

Kalesini sağlama aldı
Birbiri ardına transferlerini yapan Silivrispor yeni sezon için Genç Milli Takım'da da forma gen Bursaspor altyapısında yetişen Duhan Çağlar Akdağ ile anlaşmaya vardı. TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor kalesini sağlama alıyor. Bursaspor altyapısında yetişen ve sırasıyla Orhangazi Belediyespor ve Karagümrükspor’da forma giyen genç oyuncu artık Silivrisporlu. Silivrispor idari binasında As Başkan Turgay Sakarya ve İdari Menajer Özgür Ergün’ün de katıldığı imza töreninde bir yıllık anlaşma yapıldı. Duhan Çağlar Akdağ ayrıca genç Milli takımında da forma giyerek Brezilya, İtalya, Arnavutluk ve Belçika takımlarına karşı da forma giydi  HAKAN SONGUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.