Silivrispor'da çifte imza

Silivrispor'da çifte imza
Yeni sezona flaş transferlerle başlayan Silivrispor, Fenerbahçe altyapısında yetişen genç Milli takımda da forma giyen Mehmet Eray Karadağ ile sözleşme imzalandı. Ayrıca Taner Gürsoy da önümüzdeki sezon Silivrispor forması giyecek.

TFF 3. Lig 1. Grupta zirve hesapları yapan Silivrispor yeni sezon yatırımını gençlere yapıyor. Bizzat Başkan Akgün Duru’nun talimatıyla harekete geçen transfer komitesi geçtiğimiz sezon yakından takip ettikleri genç stoper ile sözleşme imzaladı.

1997 doğumlu
Silivrispor idari binasında As Başkan Turgay Sakarya ve Futbol Şube Sorumlusu Turgay Sezginer tarafından yapılan imza töreninde profesyonelliğe adım atan genç oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Fenerbahçe altyapısında yetişen ve ardından da Beylerbeyispor ile anlaşan 1997 doğumlu genç stoper Mehmet Eray Karadağ artık Silivrisporlu oldu.

Kral da imzayı attı
Silivrispor’da oynadığı dönemde attığı gollerle ve saha içindeki performansıyla taraftarların beğenisini kazanan sol kanadı parselleyen Taner Gürsoy’da imzasını attı yeniden Silivrisporlu oldu. Geçtiğimiz sezon Çorum Belediyespor’da forma giyen tecrübeli sol kanat oyuncusu Taner Gürsoy’da, Silivrisporlu oldu. Silivrispor 3. Lig 1. Grupta hedefine uygun transferler yapmaya devam ediyor. Kulüp As Başkanı Turgay Sakarya’nın bizzat görüşmelerine katıldığı Taner Gürsoy işini çözdü ve imza aşamasına getirdi. İki saat süren görüşmelerin ardından imzalar da Futbol Şube Sorumlusu Turgay Sezginer ile birlikte atıldı. 2013-2014 ve 2015 sezonlarında Silivrispor forması altında attığı gollerle tribünleri ayağa kaldıran Taner Gürsoy ile bir yıllık anlaşma yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.