Silivrispor'da isyan var

Silivrispor'da isyan var
Spor Toto 3. Lig'de oynadığı ikinci Trabzon deplasmanından da puansız dönen Silivrispor'da hakem Levent Balcı'nın verdiği skandal gol kararı kırmızı mavili camiada öfkeye sebep oldu. Futbolcular sosyal medyadan genç hakemi topa tutarken taraftarlar da tepki gösterdi

Batman Petrolspor karşısında aldığı galibiyetle Yomraspor deplasmanında kritik bir mücadeleye çıkan Silivrispor haftayı puansız kapatmıştı. Dakikalar 48'i gösterdiğinde Yaşar Yılmaz'ın yaptığı vuruş sonrası direkten oyun alanına dönen topun gol kararı ile Yomraspor hanesine yazılması herkesi sinirlendirdi.

Bunca senedir ilk kez gördüm
Silivrispor'un tecrübeli futbolcusu Aytek Aşıkoğlu yaptığı açıklamada; 'Geçen sene kornere çıkan topu gol veren Levent Balcı bu kez de bugün oynadığımız maçta direğe çarpıp altı pasa düşen topta düdüğü çalıp orta noktayı gösterdi. Bunca senedir futbol oynuyorum, kaleden 5 metre uzaklıkğa giden bir top için gol verildiğine de şahit oldum. Yazıklar olsun size emek hırsızları' ifadelerini kullandı.

Hakemim diye dolaşıyorlar
Kırmızı mavililerin 26 yaşındaki oyuncusu Sertaç Gökaltın da sosyal medyadan maçın hakemine yüklendi. Böyle bir galibiyeti kendilerine nasip olmaması konusunda dilekte bulunan Sertaç; 'Top altı pasa düşüyor ve hakemim diye dolaşanlar gol kararı veriyor. Meslektaşlarımız da gol verilmesi konusunda baskı yapıyor. Allah'ınızdan korkun. Rabbim böyle bir galibiyeti bize yaşatmasın. 30 kişinin emeği ile oynuyorsunuz. Yazıklar olsun' dedi.

Yomraspor taraftarı da kabul etti
Karşılaşmadaki karar konusunda görüşlerini bildiren Yomraspor taraftarları da golün nasıl verildiğine şaşırdıklarını belirttiler. Takımın her zaman böyle kararlarla gol kazanamayacağını ve büyük bir şans elde ettiklerini ifade eden mor beyazlılar kararın yanlış olduğunu dile getirdiler.

Bu sezon ilk maçıydı
Yomraspor – Silivrispor maçını yöneten Levent Balcı yeni sezondaki ilk karşılaşmasına Trabzon'daki mücadelede çıktı. 2012-2013 sezonundan bu yana 3. Lig'de 16 maça çıkan ve pazar günü 17. kez düdüğü ile görev yapan Balcı verdiği skandal kararla 90 dakikanın kaderini etkilemiş oldu. Federasyonun önümüzdeki hafta için herhangi bir dinlendirmeye gidip gitmeyeceği merak ediliyor. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.