Silivrispor'da 2. Duru dönemi

Silivrispor'da 2. Duru dönemi
3'üncü Lig ekiplerinden Silivrispor'da yapılan genel kurulda seçime tek liste olarak giren mevcut Başkan Akgün Duru, oy birliği ile 2 yıllık görevi almaya bir kez daha hak kazandı.

Genel kurulda kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Akgün Duru, geçtiğimiz sezon 2. Lig'den düşen futbol takımından dolayı Silivrispor üyelerinden özür diledi. Silivrisor’un 2018-2019 futbol sezonu ile belirlediği tahmini bütçesi ise 7 milyon 450 bin lira olarak açıklandı.  2017- 2018 futbol sezonundan TFF 2.liginde mücadele eden Silivrispor’un kulüp Başkanı Akgün Duru genel kurulda yaptığı konuşmada, futbol takımında alınan başarısızlıktan dolayı üyelerden ve camiadan özür dileyerek özeleştiride bulundu. Başkan Akgün Duru “Geçtiğimiz sezon futbol A takımı kategorisinde başarılı olamadık ve mücedele ettiğimiz 2.ligden düştük. Bundan dolayı tüm camiamızdan ve silivrispor’a gönül verenlerden özür diliyoruz. Bunun dışında yaptığımız güzel şeylerde var. Futbol alt yapımızda başarılar sağladık, voleybol şubemiz 2.ligde kalmayı başardı.  Basketbol, Boks şubelerimizi açtık. Silivrispor’a gelir getirici yerler kazandırmaya çalıştık. Belediyemizle yaptığımız görüşmeler sonunda bir çay bahçesi kazandırdık. Bu yerin açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız.  Bu arada tesisleşmeye de önem verdik, Geçtiğimiz sezon başında TFF yöneticilerinin Silivri sahasına gelerek yaptıkları incelemeden sonra maçların oynanamayacağı raporundan sonra , Silivri Belediyesinin büyük katkıları ile sahamızda yaptığımız çalışmalarla , maçları oynanabilir hale getirdik. Bunun dışında futbolcularımızın kaldığı tesislerle ilgili çalışmalar yaparak orayı daha güzel bir hale getirdik ve her şeyi ile değiştirerek, Silivrispor’umuza yakışır bir hale getirdik.  Tesisleşme çalışmalarımıza hız vererek, Selimpaşa Kemal Karasu sahası ile ilgili görüşmelerimiz oldu ve bu görüşmelerin sonuna geldik. En kısa zamanda karşılıklı imzalar atılarak bu tesisi de Silivrispor’umuza kazandıracağız” dedi.

7 milyon 450 bin tahmini bütçe 
Genel  kurulda geçtiğimiz sezonunu gelir gider raporları okunmasının ardından önümüzdeki sezonun tahmini bütçesi de üyelerin oyuna sunuldu. Geçtiğimiz sezon 8 milyon bütçe ile 2.lige tutunamayan Silivrispor’un önümüzdeki sezon bütçesi 7 milyon 450 bin olarak belirlendi. Tüm sezonun giderlerini ve gelirlerini belirleyen Silivrispor yönetim kurulu yine dev bir bütçe ile TFF 3.ligine girecek.

Belediye olarak yanlarındayız
Genel Kurula geçte olsa katılan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balçıoğlu yapılan genel kurulun hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, her zaman olduğun gibi , bundan sonra da Silivri’deki spor’un ve Silivrispor’un yanında olacaklarını belirtti. Genel Kurulda yaptığı kısa konuşmada, yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar dilerken, Silivrispor’un ağabeylik görevine devam edeceğinin altını çizdi. Silivri Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi önümüzdeki sezonda Silivrispor’un her saman yanında olacağını söyledi.

Yönetim listesi belli
Genel kurulda yeni seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Akgün Duru, Turgay Sakarya , Eyüb Bayburtlu, Mehmet Ayyıldız, Turgay Sezginer, Burhan Soyaslan, Naci Aydın, Ali Özkök, Hayrettin Atasoy,  Levent Saygılı,Sebahattin Akbıyık. Yönetim kurulu Yedek; Nuri Çolakoğlu, Erdal Bilir, N.Edip Karaman, Orçun Koyuncuoğlu,  Oktay Erdem.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.