Sinan Gümüş Fenerbahçe'ye doğru

Sinan Gümüş Fenerbahçe'ye doğru
Yerli kontenjanının yanısıra şampiyonluk için de iddialı isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'de transfe harekatı sürüyor. Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönğl, Caner Erkin ve Filip Novak'ın ardından Sinab Gümüş de çubuklu formayı giymeye çok yakın. Sarı lacivertlilerin bu transferler için hiçbir bonservis ödemeyecek olması dikkat çekiyor.

Limit konusundaki sıkıntısını aşan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Filip Novak ile Trabzonspor'un adeta en önemli parçalarından birini kadrosuna katan Sarı lacivertliler önümüzdeki yıllarda çok değerli hale gelecek olan yerli kontenjanı için de atılımlarını yapıp Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Mert Hakan Yandaş'ı renklerine bağlamıştı. İddiaya göre Sinan Gümüş de önümüzdeki sezondan itibaren kariyerini İstanbul'da sürdürecek.

TRT Spor'un son dakika haberine göre; 26 yaşındaki futbolcu, Sarı Lacivertli ekiple 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. 2014-2019 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen ve 5 yıllık maceranın ardından Genoa’ya giden Sinan, İtalyan ekibinde beklentilerin uzağından kalmıştı. Devre arası geldiği Antalyaspor'da yeniden doğan 26 yaşındaki hücumcu, çıktığı 9 lig maçında 5 gol, 1 asistlik bir performans sergilemişti. Genoa ile sözleşmesini feshedecek olan Sinan, Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Filip Novak'ın ardından Fenerbahçe'nin 5. transferi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.