Sırbistan Avrupa Şampiyonası’nda! Dusan Tadic maçın adamı seçildi

Sırbistan Avrupa Şampiyonası’nda! Dusan Tadic maçın adamı seçildi
Avrupa Şampiyonası grup maçlarında Bulgaristan ile deplasmanda karşılaşan Sırbistan 2-2’lik beraberlikle finallere kalmayı garantiledi. Maçın en iyi oyuncusu Fenerbahçe’de top koşturan Dusan Tadic oldu.

Sırbistan, 24 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Son grup maçında deplasmanda Bulgaristan ile karşılaşan Sırplar sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Bulgaristan karşısında alınan bir puan, Sırbistan’ı finallere taşımaya yetti. Galibiyet sonrasında Sırp futbolcular büyük sevinç yaşarken, maçın en iyi oyuncusu ise Fenerbahçe’nin yıldızı Dusan Tadic seçildi.

tad.png

Motivasyon konuşması olay yarattı

Sırbistan’ın Almanya’da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası finallerine kalmayı garantilemesinin ardından yaşanan sevinç anlarına ait görüntüler sosyal medyada geniş yankı buldu. Dusan Tadic’in maç öncesi takım arkadaşlarına yaptığı motivasyon konuşması ise binlerce kez izlendi.

Tadic’in soyunma odası konuşması Türkçe’ye de çevrilerek çeşitli sosyal medya kanallarında yayınlandı. Söz konusu görüntüler başta Fenerbahçeli taraftarlar olmak üzere futbolseverler tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

tadf.png

Yine asist yaptı

Dusan Tadic, Sırbistan’ın Bulgaristan’la 2-2 berabere kaldığı maçta 1 asist yaptı ve aldığı 8 reytingle maçın oyuncusu seçildi.

Kaynak:Ataberk Yeşil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.