Sivasspor Alanyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Sivasspor Alanyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de 23. hafta kritik bir maçla açılıyor. Son galibiyetini Beşiktaş deplasmanında aldıktan sonra 3 puana hasret olan Demir Grup Sivasspor, evinde son üç maçında 1 puan toplayabilen Aytemiz Alanyaspor'u ağırlıyor. Zirveyi yakından ilgilendiren zorlu karşılaşma futbol severler tarafından da ilgiyle izenmek isteniyor.

Süper Lig'de 23. hafta kritik bir maçla açılıyor. Son galibiyetini Beşiktaş deplasmanında aldıktan sonra 3 puana hasret olan Demir Grup Sivasspor, evinde son üç maçında 1 puan toplayabilen Aytemiz Alanyaspor'u ağırlıyor. Zirveyi yakından ilgilendiren zorlu karşılaşma futbol severler tarafından da ilgiyle izenmek isteniyor. Demir Grup Sivasspor Aytemiz Alanyaspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.


Demir Grup Sivasspor Aytemiz Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Demir Grup Sivasspor
 


Demir Grup Sivasspor Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Alanyaspor ile oynadığı beş Süper Lig maçının sadece birini kazanan Sivasspor (3B 1M), tek galibiyetini Ağustos 2018'de iç sahada aldı (1-0).
Alanyaspor'un Süper Lig tarihinde en fazla berabere kaldığı iki takımdan biri Sivasspor (3; Başakşehir ile birlikte).
Süper Lig'de dört maçtır galip gelemeyen ve 10 puan kaybeden Sivasspor (2B 2M), daha önceki 10 karşılaşmanın dokuzunu kazanıp (1B) sadece iki puan bırakmıştı.
Deplasmanda üç maçtır yenilgi yüzü görmeyen Alanyaspor (2G 1B), bu sezon ilk kez dört maçlık seri yakalamak için sahaya çıkıyor.
Süper Lig'in 2019/20 sezonunda en fazla kafa golü atan takım olan Alanyaspor (11), aynı zamanda Sivasspor'dan (2) daha az kafa golü yiyen tek ekip konumunda (1).
Sivasspor, bu sezon Süper Lig'de öne geçtiği sekiz iç saha maçında puan kaybetmedi. Alanyaspor ise skor dezavantajına yakalandığı dört deplasmandan bir puan çıkarabildi (1B 3M).
Sivasspor'un Süper Lig'de attığı son 10 golün yedisine doğrudan katkı sağlayan Mustapha Yatabare (5 gol & 2 asist), Mayıs 2017'den bu yana Alanyaspor filelerini havalandıramıyor (dört maç).
Bu sezon Süper Lig'de dış saha maçlarında en fazla gol atan üç oyuncudan biri Papiss Cisse (6; Bogdan Stancu ve Alexander Sörloth ile birlikte).
Alanyaspor forması giyen Efecan Karaca, Sivasspor'a karşı çıktığı son dört Süper Lig maçında üç asist yaptı.
Süper Lig kariyerinde Sivasspor ile oynadığı ilk maçı kazanan Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, daha sonraki üç karşılaşmada galibiyet alamadı (2B 1M).



Aytemiz Alanyaspor


Demir Grup Sivasspor - Aytemiz Alanyaspor muhtemel 11'ler

Sivasspor: Samassa, Goiano, Aaron, Camara, Fatih Aksoy, Hakan Arslan, Claudemir, Mert Hakan Yandaş, Yasin Öztekin, Fernando, Yatabare

Alanyaspor: Marafona, Baiano, Welinton, Caulker, N'Sakala, Siopis, Salih Uçan, Efecan Karaca, Bakasetas, Junior Fernandes, Cisse

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.