Sivasspor Ankaragücü maçı Bein Sports 2 canlı izle | İnternetten şifresiz izle

Sivasspor Ankaragücü maçı Bein Sports 2 canlı izle | İnternetten şifresiz izle
Süper Lig'de pazar gününü ortası Sivas'ta devam ediyor. İlk iki haftada 1 yenilgi ve 1 galibiyet alan Demir Grup Sivasspor, henüz puanla tanışamayan MKE Ankaragücü'nü evinde ağırlıyor. Yiğidolar puanını 6'ya çıkarmak isterken sarı lacivertliler ise ilk galibiyetini elde ederek taraftarlarını sevindirmek amacında. Seyir zevki yüksek, mücadele gücü üst düzey ve rekabet dolu bir mücadele olması beklenen karşılaşmayı taraftarlar da ilgiyle izleyecek. Sivasspor Ankaragücü maçı Bein Sports 2 canlı izle seçenekler

Süper Lig'de pazar gününü ortası Sivas'ta devam ediyor. İlk iki haftada 1 yenilgi ve 1 galibiyet alan Demir Grup Sivasspor, henüz puanla tanışamayan MKE Ankaragücü'nü evinde ağırlıyor. Yiğidolar puanını 6'ya çıkarmak isterken sarı lacivertliler ise ilk galibiyetini elde ederek taraftarlarını sevindirmek amacında. Seyir zevki yüksek, mücadele gücü üst düzey ve rekabet dolu bir mücadele olması beklenen karşılaşmayı taraftarlar da ilgiyle izleyecek. Sivasspor Ankaragücü maçı Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri ve internetten şifresiz izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Sivasspor MKE Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.



 

Sivasspor MKE Ankaragücü Bein Sports 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Sivasspor MKE Ankaragücü maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Sivasspor MKE Ankaragücü maçı öncesi OPTA istatistikleri

Sivasspor'un Süper Lig tarihinde yenilmeden en fazla konuk ettiği rakibi Ankaragücü (7G 2B).
Ankaragücü'nün Süper Lig tarihinde en az dört kez konuk olduğu takımlar arasında maç başına en fazla gol yediği rakibi Sivasspor (2.8).
Ankaragücü ile oynadığı ilk Süper Lig maçında gol atamayan Sivasspor (Aralık 2005'te 0-0), daha sonra 17 karşılaşmada da rakip fileleri havalandırmayı başardı (toplam 43, maç başına 2.5).
Süper Lig tarihinde Sivasspor ile oynadığı 18 maçın sadece birini kazanan Ankaragücü (5B 12M), tek galibiyetini Mayıs 2019'da evinde aldı (3-1).
Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçının üçünü gol atamadan kaybeden Sivasspor (1G), daha öncesinde 16 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamıştı (11G 5B).
Süper Lig'de dört maçtır deplasmanda kaybetmeyen (1G 3B) ve son karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Ankaragücü, Kasım 2008'den bu yana üst üste iki dış saha maçı kazanamıyor.
Sivasspor forveti Mustapha Yatabare, Süper Lig'de forma giydiği son iki Ankaragücü maçında birer gol kaydetti.
Ankaragücü'nün BB Erzurumspor ile oynadığı maçta çektiği beş isabetli şut da farklı oyunculardan geldi (Sarlija, Kulusic, Lukasik, Bolingi & Atila).
Rıza Çalımbay ile Fuat Çapa'nın çalıştırdığı takımların Süper Lig'de oynadığı yedi maçta altı beraberlik çıkarken, diğer karşılaşmayı Çalımbay'ın ekibi kazandı.
Ankaragücü'ne rakip olduğu son beş Süper Lig maçını kazanan Rıza Çalımbay, rakibiyle daha önce karşılaştığı 12 mücadeleden dört galibiyet çıkarabilmişti (5B 3M).


 

Sivasspor MKE Ankaragücü muhtemel kadrolar

Sivasspor: Samassa, Erdoğan (Goiano), Camara, Caner, Ziya, Ninga, Hakan, Fayçal, Gradel, Kayode, Yatabare

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Pazdan, Erdi, Pinto, Diousse, Lukasik, Adzic, Paintsil, Alper, Bolingi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.