Sivasspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda izle

Sivasspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda izle
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında bugün deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Siyah beyazlılarda tek hedef zorlu deplasmandan galip dönerek ikincilik yarışını sürdürmek.

Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmayı da kazanan siyah-beyazlı ekip, Sivas deplasmanında da seriyi sürdürmeye gayret edecek. Ligin geride kalan bölümünde 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgi alan Beşiktaş topladığı 53 puanla 3. sırada bulunuyor. Demir Grup Sivasspor ise 9 galibiyet, 8 beraberlik, 11 yenilgi ve topladığı 35 puanla ligin 12. sırasında yer alıyor.Caner cezalıBeşiktaş, karşılaşmaya sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ricardo Quaresma'dan yoksun çıkacak. Siyah-beyazlı ekipte Portekizli futbolcunun yanı sıra sarı kart cezalısı Caner Erkin de forma giyemeyecek. Attığı gollerle Beşiktaş'ın ligdeki iddiasının devam etmesinde başrol oynayan Burak Yılmaz ve Gary Medel, yarınki karşılaşmaya sarı kart ceza sınırında çıkacak. İki futbolcu, Sivas deplasmanında sarı kart görmesi halinde MKE Ankaragücü ile oynanacak 30. hafta maçında görev yapamayacak.

Şenol Güneş kanunları
Beşiktaş'ın son dönemde yakaladığı çıkış, Şenol Güneş'in yüzünü güldürüyor. Siyahbeyazlıların 2. yarıdaki performans artışının en büyük nedeni ise tecrübeli hocanın aldığı kararlar ve oyuncularına yönelik disiplin uyarıları. Güneş, öncelikle Beşiktaş'ta alışılagelmişin dışında bir uygulamaya giderek BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin dış dünyayla ilişkisini kesti. Milli ara öncesi başlayan bu süreçte tüm idmanlar, basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Tesislerde daha fazla zaman geçiren Şenol Güneş, talebelerinden de sosyal medya paylaşımlarına ve özel yaşamlarına özen göstermelerini istedi. Sıkıyönetim havası, fazla geçmeden sonuçlarını vermeye başladı ve siyah-beyazlı takım, son 5 maçında 13 puan toplayarak zirveye ortak oldu.

Derbiyi kayıpsız geçeriz
Takımın pozitif hava yakalamasından memnun olan Güneş, Galatasaray derbisine kadar olan Ankaragücü ve Sivasspor maçlarının kayıpsız atlatılmasını hedefliyor. Önce zorlu Ankaragücü maçının geçilmesini oyuncularına hatırlatan Şenol Güneş, “Çok iyi tempo yakaladık. Bu tempomuz iyi ve bunu bozmayalım. Ankaragücü’nü hafife alırsak hata yapmış oluruz. Rize maçında skorumuz iyi olsa da oyun olarak bazı anlarda kopmuştuk. Başakşehir maçında ikinci yarı ortaya koyduğunuz oyundan siz de memnunsunuz. Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyorsak önce bu 2 maçı     kazanalım. Derbiye iyi gidersek, gerisi de gelecek” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.