Sivasspor Çaykur Rizespor canlı izle! Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

Sivasspor Çaykur Rizespor canlı izle! Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Süper Lig'in kapanış maçlarının oynanacağı pazartesi gününde keyifli bir mücadele futbol severleri bekliyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal ile korakor bir mücadeleden çıkan Sivasspor, evinde Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Kırmızı beyazlılar yenilginin üzüntüsünü taraftarına unutturmak isterken Karadeniz temsilcisi ise deplasmanda alacağı galibiyetle birlikte alt sıralardan kurtulmak ve psikolojik olarak moral bulmak amacında. Sivasspor Çaykur Rizespor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle inter

Süper Lig'in kapanış maçlarının oynanacağı pazartesi gününde keyifli bir mücadele futbol severleri bekliyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal ile korakor bir mücadeleden çıkan Sivasspor, evinde Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Kırmızı beyazlılar yenilginin üzüntüsünü taraftarına unutturmak isterken Karadeniz temsilcisi ise deplasmanda alacağı galibiyetle birlikte alt sıralardan kurtulmak ve psikolojik olarak moral bulmak amacında. Sivasspor Çaykur Rizespor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Sivasspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

Sivasspor Çaykur Rizespor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Sivasspor ile Rizespor arasında oynanan son altı Süper Lig maçının dördü berabere biterken, taraflar bu süreçte galibiyetleri paylaştı.
Rizespor ile oynadığı son dokuz Süper Lig maçının sadece birini kazanan Sivasspor (5B 3M), tek galibiyetini ligden düştüğü 2015/16 sezonunda iç sahada aldı (2-1).
Sivasspor'a rakip olduğu son altı Süper Lig maçında tek galibiyet alabilen Rizespor (4B 1M), sadece geçen sezon evinde oynadığı karşılaşmadan 3 puanla ayrılmıştı (2-1).
Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçının sadece birini kazanan Sivasspor (1B 3M), puan kaybettiği dört karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı.
Bu sezonki ilk galibiyetini geçen hafta Ankaragücü'nü yenerek alan Rizespor, en son üst üste iki maç kazandığı serinin ikinci ayağında Sivasspor'u mağlup etmişti (Ağustos 2019).
Sivasspor'un bu sezon Süper Lig'deki beş golünü de farklı oyuncular attı (Kone, Gradel, Ziya, Yatabare ve Fajr) ancak bu gollerin tamamı deplasmanda geldi.
Rizespor forması giyen Fernando Boldrin, Sivasspor'a karşı çıktığı son iki Süper Lig maçında birer gole katkı sağladı (1 gol & 1 asist).
Geçen hafta Ankaragücü filelerine üç gol gönderen Loic Remy, 2015/16'dan (Deniz Kadah) bu yana Rizespor formasıyla Süper Lig'de hat-trick yapan ilk oyuncu oldu.
2018/19 sezonundan bu yana yabancı teknik adamların çalıştırdığı takımları mağlup edemeyen Rıza Çalımbay (1B 3M), daha önceki beş karşılaşmada sadece 2 puan kaybetmişti (4G 1B).
Geçen hafta teknik direktörlük kariyerindeki ilk Süper Lig galibiyetini alan Stjepan Tomas (5-3 vs Ankaragücü), daha önce görev yaptığı 10 karşılaşmanın toplamında altı kez gol sevinci yaşamıştı.



 

Sivasspor Çaykur Rizespor muhtemel kadrolar

Sivasspor: Samassa, Goiano, Camara, Caner, Ziya, Hakan, Coffie, Gradel, Fajr, Erdoğan, Yatabare

Çaykur Rizespor: Gökhan, Morozyuk, Emir, Meriah, Melnjak, Abdullah, Baiano, Donsah, Fernando, Boldrin, Remy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.