Sivasspor Fenerbahçe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Sivasspor Fenerbahçe maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'deki formuyla dikkat çeken ve liderlik koltuğunda oturan Sivasspor evinde takipçilerinden Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Haftanın sonucu en çok merak edilen maçını ekran başında milyonalr izleyecek. Sivasspor Fenerbahçe maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Bu sezon yakaladığı çıkışla ligde ilk sırada bulunan ve futboluyla da keyif veren Sivasspor evinde şampiyonluğun en büyük adaylarından Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertlileri yenerek hem direkt rakibi ile arasındaki farkı açmak hem de iddasını daha da güçlendirmek isteyen Yiğidolar Rıza Çalımbay ile birlikte tüm hazırlıklarını tamamladı. Ersun Yanal'ın öğrencileri ise şampiyonluk için bugün kazanmaları gerektiğini biliyor. Sivasspor Fenerbahçe maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.

 

Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

sivasspor
 


Sivasspor Fenerbahçe maçı öncesi OPTA istatistikleri

Fenerbahçe ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçını kazanamayan Sivasspor (2B 6M), rakibini Şubat 2014'ten bu yana mağlup edemiyor.
Sivasspor deplasmanında çıktığı son dört Süper Lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe (2G 2B), daha önceki üç karşılaşmada galip gelememişti (1B 2M).
Kulüp tarihinin Süper Lig'deki en uzun galibiyet serisini yaşayan Sivasspor (6 maç), son altı maçını en az ikişer gol atarak kazandı.
Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanamadı (2B 1M) ve bu karşılaşmaların ikisinde gol atamadı.
Fenerbahçe bu sezon skor olarak geriye düştüğü maçlarda en fazla galibiyet alan (3) ve puan toplayan (10) Süper Lig takımı. Sivasspor ile şu ana kadar skor avantajı elde ettiği 11 karşılaşmada rakiplerine sadece iki kez yakalandı (9G 2B).
Bu sezon Süper Lig'de oyuna sonradan giren oyuncuları en fazla gol atan takım Sivasspor (8).
Süper Lig'de şu ana kadar oynanan maçlarda hücum bölgesinde en fazla top kazanan takım Fenerbahçe (69).
Süper Lig'in ilk 14 haftasında rakip kaleye en fazla isabetli şut çeken üç oyuncudan biri olan Mert Hakan Yandaş (23; Edin Visca ve Papiss Cisse ile birlikte), son beş karşılaşmanın her birinde en az iki isabet buldu (toplam 11).
Bu sezon Süper Lig'de attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran oyuncu Vedat Muriqi (9 golle 9 puan). Fenerbahçe, Kosovalı oyuncunun gol attığı yedi Süper Lig maçını kazandı, diğer karşılaşmalarda galibiyet alamadı (4B 3M).
Süper Lig kariyerinde 500. maçına çıkacak olan Rıza Çalımbay, Ersun Yanal ile karşılaştığı son altı Süper Lig maçının beşinden yenik ayrıldı. Çalımbay'ın Yanal'a karşı bu altı maçtaki tek galibiyeti Kasım 2016'da gelmişti (Antalyaspor 1-0 Trabzonspor).

Fenerbahçe


Sivasspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Samassa - Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Emre, Cofie (Traore), Fatih, Fernando, Mert Hakan, Yatabare

FENERBAHÇE: Altay - Isla, Sadık, Serdar, Hasan Ali, Emre, Gustavo, Ozan, Kruse, Rodrigues (Tolga), Muriç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.