Sivasspor Kasımpaşa canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki

Sivasspor Kasımpaşa canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki
Süper Lig'in 13'üncü haftasında cumartesi günü Sivas'ta açılıyor. Lider Sivasspor evinde geçen hafta Gençlerbirliği'ne yenilen Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Karşılaşmaya dair yayın bilgileri de merak ediliyor. Sivasspor Kasımpaşa canlı izle linki ve Bein Sports 1 izleme seçenekleri haberimizde.

Sezon başından bu yana gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve ligde lider konumda bulunan Sivasspor 13'üncü haftada Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Yiğidolar şampiyonluk hedefiyle çıkacağı mücadeleden galip ayrılmak isterken Paşa ise geçtiğimiz hafta üzdüğü taraftarına kendisini affetirmek amacında. Sivasspor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Sivasspor Kasımpaşa canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.

 

Sivasspor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 15:00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

 

Sivasspor Kasımpaşa beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Sivasspor Kasımpaşa maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Sivasspor Kasımpaşa maçı öncesi OPTA istatistikleri

Kasımpaşa ile oynadığı son beş Süper Lig maçının üçünü kazanan Sivasspor (1B 1M), daha önceki 13 karşılaşmanın toplamında aynı sayıda galibiyet alabilmişti (5B 5M).
Sivasspor'a konuk olduğu son Süper Lig maçını 3-0 kazanan Kasımpaşa, lig tarihinde rakibini deplasmanda üst üste iki kere mağlup edemedi (2G 4B 3M).
Süper Lig'de dört haftadır sahadan galibiyetle ayrılan Sivasspor, Kasım 2008-Ocak 2009 arasından (beş maç) bu yana en uzun serisini yakalamak için sahaya çıkıyor.
Deplasmanda oynadığı son dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Kasımpaşa (1B 1M), aynı sayıda galibiyeti daha önceki 17 karşılaşmada alabilmişti (3B 12M).
2019/20 Süper Lig sezonunun ilk 12 haftasında da gol atmayı başaran tek takım Sivasspor.
Bu sezon skor olarak geriye düştüğü Süper Lig maçlarında en fazla puan alan ekip Sivasspor (7 puan).
Süper Lig'in ilk 12 haftasında oyuna sonradan giren oyuncuları en fazla gol atan takım Sivasspor (8).
Sivasspor forması giyen Emre Kılınç, Süper Lig'de oynadığı son altı maçta da gol katkısı yapmayı başardı (3 gol & 4 asist).
Kasımpaşa oyuncusu Aytaç Kara'nın Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Sivasspor (3).
Süper Lig'de Kemal Özdeş ile karşılaştığı yedi maçın beşini kazanan Rıza Çalımbay (1B 1M), tek yenilgisini son iç saha karşılaşmasında aldı (Trabzonspor 2-5 Kasımpaşa).
 

Sivasspor Kasımpaşa muhtemel kadrolar

Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Emre, Hakan, Fatih, Fernando, Mert Hakan, Yatabare

Kasımpaşa: Fatih Öztürk, Popov, Fernandes, Sadiku, Hafez, Aytaç Kara, Khalili, Mustafa Pektemek, Hajradinovic, Quaresma, Koita

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.