Size de yuh olsun!

Size de yuh olsun!
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, çok sert bir açıklamada bulundu. Kars Spor'a sahip çıkılmadığını belirten Yıldız, "İşadamları bu şehrin godamanları. Ya siz size de yuh olsun" tepkisini gösterdi

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız yaptığı açıklamada "Yürekleri spor ve Kars Spor için atan Kars Spor sevdalıları, geçenlerde sizlere bir yazılı birde TV ekranlarında açıklamalarda bulundum. Şimdi daha üzücü ve öfkeli, bir o kadar da şaşkınlık içinde bir açıklama daha yapıyorum. Bilginize sunduğum gibi süreci sayın Vali ve Kayyum Belediye Başkan vekili Türker Öksüz ile görüşmemizde, bu üç aylık kısa zamanda her yıl 2- 3 milyon harcanarak kurulan bir takım yerine sürecin kısa olmasından dolayı 500 bin gibi az bir bütçeli bir takım kuralım diye fikir birliğine varmıştık. Bu 500 bin bütçenin 200 bini hemen, 300 bini ise 150 bin, 150 bin, iki parça halinde ödeneceği yönünde yazılı ve yüz yüze görüşmemizde sayın vali beye sunmuştuk; ama yirmi gündür sayın vali ve kayyum belediye başkan vekili Türker Öksüz bey 200 bin TL bulamamış ve sporcuların paraları verilen sürede ödenmemiş ve sporcular ilk kez haklı olarak şehirden ayrılma kararı almış ve şehri terk etmişlerdir" dedi.


10 nilyon harcadım

"Şimdi ben çok hakkım olduğuna inandığım bir soruyu soruyorum" diyen Yıldız, "Muharrem Yıldız tam 6 yıldır tek başına sahip çıktı hem de 10 milyon TL harcayarak ama Sayın Cumhurbaşkanı tarafından devleti temsilen tüm yetkilere sahip sayın yetkiler üç aylık kısa bir süreçte sahip çıkamamış 200 bin TL bulamamıştır. Allah aşkına benim devletimizden daha çok paramda yok, devletimden daha çok imkanımda yok. Kıymetli hemşerilerim şimdi iki örnek vereceğim. Biz şehrin tek stadı olan şehir stadında maç yapalım diye Gençlik Spor Müdürü’nden talep etik vermedi. Bu şehrin en çok arazi ve bütçesine sahip olan Kafkas Üniversitesi’nden sahasını istedik; bizden 50 bin peşin maç başı 500 TL istediler bizde vermedik. Onlarda sahayı vermedi, şimdi sorum şu; Bu olanları hepsini bir araya getirin bu şehirde spor olsun isteniyor mu? İstenmiyor mu?Bir sorum da en önemlisi “Kars Spor yaşasın kardeşlik yaşasın” isteniyor mu?" diye sordu.


6 yıl uğraştım

Kars’ta ne spor ve ne de Kars Spor'un yaşamasının istenmediğini ösavunan Yıldız, "Ben Kars Spor yaşasın gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutalım, teröre kurban vermeyelim, sporla ayrışmadan kardeşçe bir arada olsunlar diye 6 yıldır çok uğraştım sonun böyle olması olmadı. Şimdi bu şehirde siyaset yapanlar ve geçmişte aday olanlar ve aday olmak isteyenlere, yazık ama çok yazıklar olsun, seçim olunca ortaya çıkın sonra tüyün. Yine Kars'a gelecek olan çantacı hemşerilerimiz ve ben bu şehir böyle seviyorum böyle seviyorum diyecek onlara da yazıklar olsun. İşadamları bu şehrin godamanları. Ya siz size de yuh olsun" tepkisini gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.