Son dakika haberi.. İstifa eden Abdullah Avcı tazminat alacak mı?

Son dakika haberi.. İstifa eden Abdullah Avcı tazminat alacak mı?
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 10 Kasım 2020 tarihinde başlayan kariyerini bugün aldığı kararla sonlandırdı. Görevinden istifa eden deneyimli antrenörün bu karar sonrasında tazminat alıp almayacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Eddie Newton ile başlayan 2020-2021 sezonunun 9. haftasında Erzurumspor maçı ile Trabzonspor kariyerine başlayan Abdullah Avcı, takıma kazandırdığı ivme, şehre getirdiği hava ve kaldırdığı kupalarla tarihteki yerini aldı. Deneyimli çalıştırıcı bu sezon ise ekibiyle birlikte istediği sonuçları alamadı ve hem lige havlu attı hem de Avrupa'da beklentileri karşılayamadı. Başkan Ağaoğlu'nun istifa edip kongre kararı almasından sonra gözler kendisindeydi. Avcı da görevi bıraktığını duyurdu.


Güzel anılmak istiyorum

BeIN SPORTS canlı yayınına bağlanan Olcay Çakır, Abdullah Avcı'nın, ‘’Kararım net ve kesin. Yine gelirim, yine sonra devam ederiz ama güzellikler ile bırakmayı ve güzel anılmayı istiyorum. Kasketli fotoğraf ile müzede yerimi aldım. Bunu bozmak istemiyorum.’’ İfadelerini kullandığını belirtti.
 

Abdullah Avcı Trabzonspor'da ne yaptı?

Trabzonspor'da yaklaşık 3 sene görev yapan Abdullah Avcı, bordo mavili ekiple 1 Süper Lig, 2 Süper Kupa şampiyonluğı yaşadı. Çıktığı 116 karşılaşmada da 1.93 puan ortalaması tutturdu.
 

Abdullah Avcı Trabzonspor'dan tazminat alacak mı?

Daha önce Beşiktaş'tan ayrılık sürecinde aldığı tazminat ve sonrasında davalarla gündeme oturan Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'da da aynı tutumu sergileyip sergilemeyeceği merak konusuydu. 61saat'in aktardığı habere göre ilk bilgiler ışığında başkan adayı Ertuğrul Doğan ile görüşen Avcı, herhangi bir tazminat talep etmedi. Avcı'nın sezon sonuna kadar olan hakedişlerini alacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.