Son dakika öpücüğü

Son dakika öpücüğü
Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefesleri keserken, maçlarda kıran kırana geçiyor. Lider Galatasaray, Alanya deplasmanında son dakikalarda Sinan Gümüş'ün ayağından gelen golle kazanırken, rakibi Beşiktaş'ta Malatya karşısında sekseninci dakikadan sonra gelen gollerle güldü

Ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yarışı adeta nefesleri kesiyor. Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir'in çekiştiği yarışta bu üç takımın maçları da kıran kırana geçiyor. Kalan bütün maçlarını kazanmak için mücadele veren takımlar özellikle deplasmanlarda zorluk yaşıyor. Galatasaray; en son Gençlerbirliği deplasmanında kaybederken, Alanya deplasmanında ise son dakikada gelen golle kazanmayı başardı. Sinan Gümüş'ün attığı gol sonrası şampiyonluk umudunu kalan 4 maça taşıyan sarı kırmızılılar ligdeki liderlik koltuğunu da kaptırmamış oldu.

Beşiktaş da aynı
Bu sezon Galatasaray ve Başakşehir'le birlikte şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olan Beşiktaş'ta da çok farklı bir durum yok. Siyah beyazlılar için çıktığı her maç final niteliği taşıyor ve bu nedenle oldukça zorlu geçiyor. En son Malatya deplasmanında mücadele veren Beşiktaş, 1-1'lik beraberlikle devam eden karşılaşmanın sekseninci dakikasından sonra gollerle tanışabildi ve skoru 3-1'e getirdi. Son on dakikada gelen 2 golle birlikte şampiyonluk yarışındaki takibini sürdüren siyah beyazlılar böylece haftasonu oynanacak Galatasaray derbisi öncesi de moral depolamış oldu.

Kondisyonları güçlü
Galatasaray ve Beşiktaş'ın son dakikalara kadar ayakta kalması ve karşılaşmadaki performansını düşürmeden gol veya goller araması ise her iki takımında kondisyonlarının ne derece güçlü olduğunu ortaya koyuyor. Bu durumun haftasonunda karşılaşacak iki takım arasında nasıl bir etki yaratacağı şimdiden merak konusu oldu.


ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.