Son dakika Trabzonspor transfer haberleri - 1 Şubat Pazartesi

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri - 1 Şubat Pazartesi
Beşiktaş'ı İstanbul'da yenerek geçen haftayı tam 3 galibiyetle kapatan Trabzonspor'da transferin son günü hareketli geçecek. Bordo mavililer Berat Özdemir ve Anastasios Bakasetas'ın ardından hedefte Koita, Crivelli ve Efecan var.

Abdullah Avcı'nın gelişiyle bambaşka bir kimliğe bürünen ve dün de Beşiktaş'ı yenen Trabzonspor'da transfer döneminin sona ermesine saatler kala hareketli saatler yaşanıyor. Daha önce kadrosuna Berat ve Bakasetas'ı katan Fırtına'da rota yine Süper Lig oldu. Deneyimli teknik direktör Efecan Karaca, Enzo Crivelli ve Fode Koita'yı istiyor. Eğer kulüplerle anlaşma sağlanabilirse imzalar atılacak ve ardından lisans işlemleri tamamlanacak. Fotomaç gazetesi Trabzonspor muhabiri Yunus Emre Sel'in haberine göre ayrıca şu an henüz adı belirlenemeyen 3 forvet ile daha görüşmeler sürüyor. Bir sol bek, santrafor ve sağ kanat transferi bugün açıklanabilir.

Enzo Crivelli: Başakşehir'in ilk tercihi değil. Rakibi bozan, gücü ile oynayan ve önde yaptığı pres ile de rakiplere zor anlar yaşatan bir isim. Abdullah Avcı onu çok istiyor. 25 yaşındaki santrafor bu sezon sadece 2 gol attı ancak oyun sistemi için önemi büyük olacak. Başakşehir yeni hocası Aykut Kocaman'dan olur alabilirse bu transfer gerçekleşebilir.

Fode Koita: Kulübünden ayrılmak istediği bilinen golcü isim geçen sezon verdiği katkının ardından bu sene de kısıtlı bir süre almasına rağmen 9 maçta 4 gol atmayı başardı. Kadro dışı bırakıldığı için Crivelli'ye göre daha kolay bir transfer gibi gözüküyor. Ancak onun da bonservisi var. Kulüplerin Gineli oyuncu konusunda bugün net bir karar alması bekleniyor.

Efecan Karaca: Bakasetas sonrasında sağ kanat için deneyimli futbolcuyu isteyen Abdullah Avcı ısrarını sürdürüyor. İstikrarı yüksek ve 400 maça çıkarak önemli bir kariyer yaşayan Efecan hakkındaki son görüşmeler bugün yapılacak. Onun da menajeri Yunan futbolcuyu getiren menajerlerden biri olan Cenk Melih Yazıcı.

Danny Rose: İngiliz futbolcu son güne kadar bekledi. İyi bir teklif gelmesi adına da Trabzonspor'u bekletti. Ancak şu ana kadar net bir girişim olmadı. Takımında devam mı edecek yoksa farklı bir kulübe imza mı atacak henüz net değil. Hareketli saatlerin yaşanacağı isimlerden biri de Rose olacak. 61saat muhabiri Hasan Tüncel'in verdiği bilgiye göre tecrübeli sol beke önerilen ücret 1 milyon eurodan önce 1.3 milyon euroya ve son olarak 1.5 milyon euroya yükseltildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.