Son dakika Trabzonspor transfer haberleri 11 Nisan 2020 Cumartesi

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri 11 Nisan 2020 Cumartesi
Koronavirüs sebebiyle aran verilen Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hareketlilik devam ediyor. Bordo mavililer taıkıma kazandırılacak isimler kadar gönderilecek oyuncular için çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye'nin kararlılıkla mücadele ettiği koronavirüs sebebiyle ara verilen Süper Lig'de lider konumda bulunan Trabzonspor, bir taraftan oyuncularını bu süreçte hem fiziksel hem de mental olarak hazırlamaya çalışırken diğer yandan da transferler konusunda girişimler sürüyor. Fırtına, takıma kazandırılacak futbolcualr konusunda peke çok isim gündeme alırken Yusuf Yazıcı'nın Lille transferinden takasla bonservis hakları devir alınan Edgar Ié için karar verildi. Son dakika Trabzonspor transfer haberleri başlıyor...

Edgar Ié: Kulüp rekorunu kırarak Fransa'ya gönderdiği Yusuf Yazıcı'dan gelen bonservis ücretinin yanısıra Portekizli futbolcunun haklarını da alan Trabzonspor artık kendisi hakkında söz sahibi. Hollanda'da başarılı bir sezon geçirirken yaşadığı sakatlık sebebiyle formasından uzak kalan 25 yaşındaki oyuncu için Feyenoord devreye girdi. Aslında devre arasında teklif yapılması bekleniyordu ancak o dönem sakatlığının henüz ne zaman geçeceği belli olmamasından dolayı gerçekleşmemişti. Yönetim ise Ié'yi kadrosunda tutmak istiyor. Yeni sezonda stoper rotasyonuna katılması için beklenen deneyimli stoper için Eredivisie ekibinin 3-4 milyon euroluk bir teklif yapaması bekleniyor. 

Edgar Ié Trabzonspor

Guelor Kanga: Sparta Prag ile sözleşmesi sona erecek olan Gabonlu futbolcu için girişimler sürüyor. Trabzonspor'un en önemli dezavantajı rakiplerinin olması. Alman ekiplerinin kıskacında bulunan Afrikalı oyuncu için bordo maviliker cezbedici teklifi hazırlamak için yoğun uğraş veriyor. Bunun yanısıra Ndiaye'den boşalacak olan 10 numara bölgesine getirilmesine kesin gözle bakılan Kanga'nın Türkiye'deki arkadaşlarından da olumlu referanslar aldığı ve ülke hakkında bilgi sahibi olduğu öğrenildi. 

guelor kanga

Bernard Mensah: Kasımpaşa ve Kayserispor performanslarıyla uzun süredir Süper Lig devlerinin gündeminde olan Ganalı futbolcuyla en yakından ilgilenen kulüp Trabzonspor. Bonservisi konusunda sarı kırmızılılarla ikili lişkilerini kullanamak isteyen bordo mavililer ucuz bir meblağ ve takas ile bu transferi sonlandırmak istiyor. 25 yaşındaki futbolcu bu sezon 21 maça çıkıp 3 gol attı ve 8 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.