Son dakika Trabzonspor transfer haberleri - 20 Ocak Çarşamba

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri - 20 Ocak Çarşamba
Transfer döneminde hareketli günler geçiren Trabzonspor'da çalışmalar sürüyor. Bordo mavilililer görüşme halinde olduğu futbolcular için anlaşma zemini ararken bir an önce imzaların atılması için çaba gösteriliyor. Son dakika Trabzonspor transfer haberleri aşağıda yer alıyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da yeni isimlerin kadroya katılması ve takıma katılması beklenen futbolcular için görüşmeler devam ediyor. Orta saha ve forvet arayışlarına hız veren yönetimin Abdülkadir Ömür'ün sakatlığı sonrasonda 10 numara mevkisini öncelikli bölge olarak belirlediği öğrenildi. Hedefte ise Papu Gomez var. Arjantinli oyuncu için ikna turlarının sonuç vermesi adına her yol deneniyor. 20 Ocak Çarşamba son dakika Trabzonspor transfer haberleri aşağıda yer alıyor.

Papu Gomez: Atalanta'dan ayrılmasına kesin gözle bakılan Arjantinli maestro için tüm şartlar zorlanıyor. Hocası ile kavga ettikten sonra kadro dışı kalan ve yeni sözleşme teklifini de reddeden deneyimli oyuncuya birçok takım da talip ancak Trabzonspor'un önerdiği yüksek bonuslar ve garanti ücret sebebiyle öne geçtiği iddia edildi.

papu gomez

Ömer Faruk Beyaz: Fenerbahçe'nin 5 yıllık planına rağmen altyapısında oynadığı kulübü reddeden ve sözleşme imzalayan genç futbolcu kadro dışı bırakıldı. Sezon sonu kontratının bitecek olmasındand olayı da serbest statüye geçmesi bordo mavililerin iştahını artırdı. 18 yaşındaki oyuncu için temaslar başladı. Aile bireyleri ile ilk görüşmeler sağlandı. Diğer taraftan kendisini Alman takımları da istiyor.

ömer faruk beyaz

Enzo Perez: Takımının CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi sonrasında ayrılık sinyali veren deneyimli oyuncu için en ciddi aday konumunda bulunan Trabzonspor için işler hala olumlu değil. Perez'in ailesinden gördüğü baskı sebebiyle Türkiye'ye gelemeyeceği ve River forması giymeye devam edeceği öne sürüldü.

enzo perez

Danny Rose: Tottenham ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 30 yaşındaki İngiliz yıldıza teklif yapıldı. Oyuncuya yarım sezon için 500 bin euro önerildi. Gençlerbirliği'nin 22 yaşındaki orta sahası Berat Özdemir'i kadrosuna katan Trabzonspor, kale ve stoper bölgesi hariç her bölgeye oyuncu bakmaya devam ediyor. Bordo- mavili yönetim, ismi daha önce de gündeme gelen Tottenham Hotspur'un dünyaca ünlü futbolcusu Danny Rose için bu kez resmi girişimde bulundu. Karadeniz devinin kurmayları, İngiliz temsilcisine, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek 30 yaşındaki savunmacı için kiralama veya cüzi bir bonservis bedeli içeren iki farklı teklif sundu. Temas kurulan 1.73 boyundaki yıldız futbolcuya da da 3.5 senelik sözleşme önerildi. Rose'ye bu sezonun geri kalan dönemi için 500 bin euro ve gelecek yıl için bir milyon euro'luk teklif sunan yönetim beklemeye çekildi. Ancak Jamaika asıllı İngiliz futbolcunun bordo-mavili formaya sıcak baktığı belirtiliyor. Kariyerinde İngiltere dışına çıkmayan ve milli takımda da forma giyen Danny'nin vereceği cevap beklenirken, bu sezon sadece iki maçta görev alan oyuncunun takımdan ayrılma düşüncesinde olduğu da öğrenildi. İngiliz yıldız daha önce Watford, Peterborough, Bristol City, Sunderland ve Newcastle United formalarını giydi.

Danny rose

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.